13.02.2018.

Stilski zadatak za Njujork: slojevitost!

42 magazin
Pinterest, Instagram, Profimedia

Njujorška nedelja mode nije rezervisana samo za gledanje defila na pisti, tada na ulicama grada možete da sretnete modu lično u inspirativnim stajlinzima

street style

Već je poznato da kada dođe ovo doba godine i nedelja mode postane glavna tema razgovora svih modnih ljubitelja, a osim pozivnice za reviju, važno je i da li imate spreman stajling. Ovde proverene varijante ne igraju ama baš nikakvu ulogu, zato je ključna reč „eksperimentisanje“ ne biste li se izborili za pažnju street style fotografa (osim ako ne spadate u VIP kategoriju – supermodel ste, modni urednik, influenser ili neko slično lice, u tom slučaju stajling nije ono zbog čega svi žele da vas imaju u aparatu).
Iako je prošlo tek nekoliko dana od početka New York Fashion Weeka, svi su već izneli svoje stilske adute, pa možete da se inspirišete za slučaj da vam je ponestalo ideja ili vam se zima odužila, a orman smanjio. Zato sledi galerija sa najsvežijim i najupečatljivijim kombinacijama sa Njujorške nedelje mode. Ono što je zaključak jeste da je slojevitost bila nezvanični dress code, a da li zbog hladnog vremena i kiše koja je padala ili je ipak posredi modni diktat, zaključite sami.