06.12.2016.

STAZ LINDES VOLI YSL MAKEUP

Clara Balzary
staz-lindes-clara-balzary-smalll
U digitalnom svetu, koji diktira ubrzani ritam života, istinsku i bezvremenu lepotu definišu naglašena individualnost, sklonost eksperimentisanju, krajnja odvažnost i izražena samosvest.

Kao gitaristkinja, fotografkinja, model i žena koja brojnim talentima očarava sve oko sebe, 24-godišnja Staz Lindes utelovljava samu srž lepote 21. veka. Yves Saint Laurent Beauty je zato s ushićenjem predstavlja kao svoju novu ambasadorku za makeup. Poreklom je iz Londona, ćerka je Hala Lindesa, gitariste benda Dire Straits. Članica je buntovničkog ženskog benda Paranoyds i očito je da joj muzika oduvek teče venama, definiše njen stil i strast prema kožnim jaknama, vintidž vojnoj odeći i stilu šminkanja koji odvažno ističe usne i oči.

Klasičan, a istovremeno cool izgled njenih punih usana jednostavno je neodoljiv. Staz je primer snažne ženstvenosti, što je čini idealnim izborom za ambasadorku brenda Yves Saint Laurent Beauty.

„Ova briljantna umetnica verna je sebi i pravi je simbol svoje generacije, pa zato savršeno predstavlja naš brend“, kaže Stephan Bezy, međunarodni glavni direktor brenda.

„U srednjoj školi kopirala sam stil francuskih glumica iz šezdesetih godina, koje su nosile odeću sa Saint Laurent potpisom. Oduvek sam bila izrazito naklonjena ovom brendu, koji za mene predstavlja simbol mladenačke ležernosti, provokativnosti i luksuza. Zato sam izuzetno uzbuđena zbog toga što mi se pružila prilika da budem ambasadorka za YSL makeup.“