12.03.2018.

Share Square: platforma za razmenu znanja – uživo!

42 magazin
Promo

Na meniju su različite radionice – koju biste vi prvo probali?

001

Proleće je kao početak nove godine: želimo da vežbamo, da se zdravije hranimo, da upoznamo nove ljude, putujemo više, budemo uspešniji i pametniji, veštiji, zgodniji… E za nešto sa ove liste morate samostalno da se angažujete, ali za nekoliko stavki imamo predlog koji i sami primenjujemo i znamo zasigurno da radi. Naime, reč je o radionicama iz raznih oblasti koje se organizuju u coworking prostoru Share Square, gde možete biti predavač ako želite svoja znanja, strasti ili hobije da podelite s drugima ili pak upijač znanja. Namerno ne kažemo slušalac jer ćete nekad kuvati kada je reč o kulinarskom mini-kursu, nekad se šminkati, pevati ili debatovati…

Kao što ste pozorište, bioskop, rekreaciju, frizera ili šta već uvrstili u listu obaveza nakon kojih izlazite sa osmehom na licu zbog, svima dobro poznatog osećaja da radite na sebi, tako predlažemo da neku od radionica po svom izboru (i temi interesovanja) dodate na taj svoj  spisak. Ovo su predlozi za narednu nedelju:

share square radionice

Ako ste slobodni 15. marta u 18 sati možete dobiti odgovor na pitanje kako razviti IT ideju ili savladati Exel za početnike. Već u 19 časova istog dana imate mogućnost da fotkate kao profesionalac sa vašim IPhoneom.

28577467_777627835756103_6473688601764438326_n

Za 17. mart spremaju se veganski burgeri od 13 sati, taman da vam ne ide voda na usta pri pomisli na Italiju, jer u 15 sati je čas italijanske konverzacije (a ne kuhinje). Nakon italijanskog lifestylea prelazimo na savladavanje mnemotehnike i učenje kroz crtanje od 16 časova. Posle brzog učenja, sledi radionica brzog čitanja od 18.30.

share square radionice

Ako vas zanima kakvog je ukusa norveška kuhinja, onda rezervišite svoje mesto 20. marta od 18 sati. A ako biste umesto hrane pre na HTML da savladate strukturu jedne veb-stranice, onda budite 22. marta u 18.00 u Share Squareu.

share square radionice

Karbonara, bolonjeze i pesto sosovi za testeninu kao veganski gurmanluci po rasporedu su 25. marta u 14 sati – taman u vreme ručka!

share square radionice

Pa ko voli, nek izvoli jer ste za čas, jednostavno – prijavljeni klikom na dugme Enroll na stranici časa. U cenu svih časova uključeno je i neograničeno konzumiranje kafe, čajeva, mafina i vafla (sa čokoladnim ili karamel sirupom). Za slučaj da želite da sedite s druge strane katedre jer imate ideju za svoju radionicu, samo popunite prijavu i spremite predavanje, pa se vidimo se u Share Squareu!