20.04.2017.

Prvi put na srpskom jeziku: O čemu govorim kad govorim o trčanju Harukija Murakamija

42magazin
Promo

Predstavljena je knjiga o trčanju čuvenog Harukija Murakamija u jedinstvenoj sportskoj prodavnici Run ‘n MoreHaruki Murakami

Knjiga jednog od najpoznatijih svetskih pisaca Harukija Murakamija O čemu govorim kad govorim o trčanju svečano je predstavljena domaćoj javnosti u jedinstvenoj Run ’n More prodavnici.

Izdavačka kuća Geopoetika objavila je po prvi put navedenu knjigu na srpskom jeziku i na taj način čitalačkoj publici predstavila misli čuvenog pisca koji na nesvakidašnji način piše o sebi, o svojim životnim principima i nekim ličnim lekcijama koje je naučio trčeći.

Promocija nove Murakamijeve knjige održana je u prodavnici Run ’n More jer je na taj način povezano upravo ono što je i Murakami povezao u svom životu – književnost i trčanje

Prisutni su na promociji imali prilike da čuju najzanimljivije odlomke iz knjige, ali i da se upoznaju sa konceptom i vizijom prodavnice Run ’n More, koja predstavlja jedinstven trkački koncept na ovim prostorima.

– Od same ideje otvaranja specijalizovane prodavnice za trkače bilo je jasno da će Run ‘n More biti prostor koji nudi više od vrhunske opreme, kako i sam naziv kaže. Zbog toga se trudimo da javnosti približimo trčanje kao stil života. Murakamijeva knjiga je primer našeg zalaganja da iskustva, razmišljanja i savete trkača podelimo sa našim potrošačima, i to na način na koji je to učinio jedan od najznačajnijih savremenih pisaca – izjavio je Uroš Zmijanac, menadžer koncepta Run ‘n More.

Knjiga O čemu govorim kad govorim o trčanju Harukija Murakamija dostupna je u specijalizovanoj Run ’n More prodavnici, kao i na online shopu po ceni od 836 dinara.