30.11.2017.

Style Zoom: Disko-suknja na 4 načina

42 magazin
Dalibor Stanković

Pratite transformacije jednog komada kroz četiri stajlinga, pa ako ste se pitali kako bi izgledala suknja sa šljokicama u dnevnoj varijanti, nudimo vam jednostavna stilska rešenja koja daju maksimalan efekat

Ne zaobilazite šljokice, one nisu više rezervisane samo za glam izdanja, sada ih možete nositi u svim prilikama jer Pinko trendovi za jesen-zimu 2018. nam to dozvoljavaju. Možda vam se čini da je teško stilizovati suknju od šljokica za svakodnevne varijante, tu smo da to demantujemo – pratite modne smernice!

Metalik na metalik

disko stil

Džemper s aplikacijama, suknja, čizme, sve Pinko

Više je više – u ovom slučaju spojite suknju sa šljokicama i metalik čizme, zašto da ne! Pitate se šta obući gore kada već sve sija? Dodajte nešto jednostavno da smirite sjaj donjeg dela kao što je jednostavna džemper-rolka od debelog pletiva. Šljokičaste aplikacije su tu da povežu gornji i donji deo stajlinga.

Džins + šljokice

disko stil

Teksas jakna, suknja, cipele od kože, tašna, sve Pinko

Džins ide uz sve, a uz glam i šljokice naročito, kao potpuni kontrast. Oversized teksas jakna sa krznom, šljokičasta suknja, duboke čizme, aksesoar u boji i spremni ste za street style fotografe!

Nova klasika

disko stil

Košulja, sako, suknja sa šljokicama, sve Pinko

Bela košulja, duži sako u stilu večite ikone Coco Chanel i suknja koja naglašava struk savršen su spoj kada vam treba pomerena klasika za svečanije prilike.

Sve nijanse sive

disko stil

Bluza od trikotaže, suknja sa šljokicama, kaput od vune, sve Pinko

Mislite da disko i karirano ne idu zajedno? Baš zato što potiču iz potpuno različitih stilova ove suprotosti se privlače. Jednostavna crna rolka ili bluza od trikotaže, suknja i XL kaput od vune prava su kombinacija ako želite da ostavite utisak na prvi pogled.