28.04.2017.

Spoj mode, dizajna i muzike u jednom konceptu – 45!

42magazin
Marija Aničić i Bojana Janjić

Nova prolećna kolekcija, novi brendovi, novi album Depeche Mode i katalog za proleće-leto 2017. sa Mijo u glavnoj ulozi u Konceptu 45

Koncept 45

Foto: Marija Aničić

Ne sumnjamo da vam je Koncept 45 poznata šoping lokacija na kojoj otkrivate nove brendove odeće i aksesoara, ali i dizajnerske komade koji momentalno privlače pažnju kada postanu deo vašeg doma.

Ova multibrend radnja već nekoliko godina uspeva da spoji modu, dizajn i muziku na najlepši mogući način, a sinoć je u saradnji sa Harper’s Bazaarom priredila zabavu povodom prezentacije novih prolećnih trendova, sasvim novih brendova, novog kataloga za sezonu proleće/leto 2017. i novog albuma benda Depeche ModeSpirit.

Za sve one sa izuzetnim ukusom za modu sinoć je predstavljeno desetak novih svetski poznatih brendova, koje možete naći u Beogradu samo u ovoj radnji:

Être Cécile, La La Berlin, Nanushka, Come for Breakfast, Citizens of Humanity, Hussein Chalayan, Black Kaviar, Schield, Sarah’s Bag, Bijoux de Famille, Sheriff & Cherry, Anton Heunis nakit su najaktuelniji brendovi, pažljivo odabrani u šourumovima Pariza, Milana, Firence i Londona u toku nedelja mode.

Koncept 45 od samog starta podržava domaće dizajnere koji kreiraju posebne capsule kolekcije specijalno za Koncept 45, pa je trenutno aktuelno nekoliko izuzetnih domaćih dizajnera, kako odeće tako i nakita i aksesoara, poput: Ive Stefanović, Damsel in Distress, nakit Harem RoyalHota Hota, torbe Koishi, X Wear, šeširi MM Couture, Fun Fan nakit slikarke Jelene Blečić…

Svetski top-model Mijo Mihaljčić, kao zaštitno lice Koncepta 45, zablistala je u katalogu za sezonu proleće/leto 2017. na fotografijama Marije Aničić, pod kreativnom direkcijom Ive Stefanović.

Koncept 45 nalazi se u Ulici kralja Petra, a broj je naravno 45!

koncept 45

Foto: Bojana Janjić