24.06.2017.

Must have komad za potkrovlje

42 magazin
Promo

Tokom letnjih meseci potkrovlje je okupano prirodnom svetlošću, a kako ništa ne treba da utiče na vaše uživanje u ličnom kutku, tako i tropske vrućine možete sprečiti da uđu u vaš prostor spoljnim mrežicama za zaštitu od toplote

velux

Potkrovlja važe za izuzetno topla mesta leti jer se toplota zadržava u najvišim delovima prostorije, ali i najčešće u potkrovljima dolazi do isijavanja toplotne energije od stakla krovnih prozora koji se tokom sunčanih dana ugreju. VELUX ima odlično rešenje za ovaj izazov, a to je tzv. spoljna mrežica MHL. Ona se jednostavno montira sa spoljašnje strane krovnog prozora i sprečava zagrevanje stakla, obezbeđujući pritom prolazak svetlosti u potkrovlje kao i neometan pogled na okruženje. Prema istraživanjima, smanjuje toplotu i do 73 odsto! Tako da ne morate da koristite ni klimu, a čak se ne topi ni led! A to u prevodu znači da račun za struju neće uticati na vaš budžet za letovanje, dakle – dvostruka korist!

Spoljna mrežica može da traje godinama kada se pravilno koristi. Zimi se smešta u svoje kućište i tako štiti od snega i leda, a već u proleće spusti se niz spoljnu stranu stakla krovnog prozora i sve do kasne jeseni obavlja svoju važnu funkciju.

Prema istraživanjima, smanjuje toplotu i do 73 odsto! Tako da ne morate da koristite ni klimu, a čak se ne topi ni led!

Napravljena je od specijalnog materijala koji je otporan na kišu i vetar, a već nakon nekoliko dana u jeku leta možete primetiti veliku promenu nabolje u kvalitetu vaše klime u potkrovlju.

To je proizvod za koji sasvim sigurno važi pravilo must have in loft (mora da se ima u potkrovlju), obavezan proizvod za krovne prozore u podnebljima koja odlikuju visoke temperature leti, u koja spada i naše.

Postoje i situacije koje ne dozvoljavaju kompromis! Živite u potkrovlju, a imate bebu – spas za vas je upravo VELUX spoljna mrežica za zaštitu od toplote, jer tada klima-uređaji i druge opcije za rashlađivanje nisu rešenje.

velux

Spoljna mrežica se odlično kombinuje sa unutrašnjim roletnama za zamračenje ili prilagođavanje svetlosti, tako da ugradnjom ovih paketa dobijate potpunu zaštitu i maksimalni komfor u životnom prostoru ispod korova, sa krovnim prozorima.