01.07.2018.

Mala remek-dela na noktima inspirisana SP u fudbalu

42magazin
Instagram, Rafinery 29

Svetsko prvenstvo u fudbalu ušlo je u šesnaestinu finala, a iako je naša ekipa ispala, mi s nestrpljenjem pratimo utakmice. Međutim, zbog ispadanja srpske reprezentacije, izgleda da nam je fokus sa terena otišao na neke druge stvari – fanove koji svojim dresovima, zastavama i nekim od najkul oslikanim noktima bodre svoje timove. Da, dobro ste pročitali – najkul oslikanim noktima.

Od onih kojima se diči supermodel Alessandra Ambrosio, predvodnica brazilskog navijačkog čopora, preko ruskih i japanskih navijača, neki od umetničkih crteža na njihovim noktima toliko su detaljni da zaista ostavljaju bez daha.

Alesandra Ambrosio

Alesandra Ambrosio

Možda, ako bismo pokupili cake od ovih #nailart navijača, naš tim bude imao više sreće na sledećem prvenstvu? Okej – verovatno i ne baš, ali to ne znači da se ne treba diviti malim #WorldCup18 remek-delima na noktima.

Rusija
Ako želite da naslikate zastavu na noktima, kao ova devojka, možete to uraditi uz pomoć selotejpa – on će vam pomoći da izvučete ravne linije.

nokti sp

Engleska
Zašto se zaustaviti na zastavi kada na noktima možete naslikati i simbol vaše zemlje, u ovom slučaju – Tudor ružu?

nokti sp

Brazil
Ako verujete da će vaš tim ući u finale (ako ste iz Brazila, ne vidimo zašto ne biste) uradite ovakav francuski manikir koji izgleda sve bolje kako nokti rastu!

nokti sp

Meksiko
Utakmice su napete, ali dizajn na vašim noktima ne mora da bude. Odlučite se za neutralnu bazu i tek nekoliko detalja kojima ćete istaći ljubav prema fudbalu.

nokti sp

Francuska
Verovali ili ne, Francuzi nisu izmislili francuski manikirali to ne znači da ne umeju da šaraju po noktima! Pogledajte kako su oni odali #nailomage svojoj zemlji i fudbalskom timu:

Hrvatska
Najdetaljniju zastavu na noktima uspela je da na noktima nacrta jedna hrvatska manikirka:

sp nokti

Danska
Ova devojka je diskretnim detaljem na klasičnim crvenim noktima jasno i glasno izrazila ljubav prema svom timu.

sp nokti

Kolumbija
Ovaj manikir inspirisan bojama kolumbijske zastave nosićemo mnogo nakon završetka SP. Lep letnji dizajn!

nokti sp

Švedska
Ako nemate strpljenja, a ni talenta za detaljisanje na tako maloj površini kao što je nokatna ploča – možete je nalakirati jednostavno, u bojama zastave.

sp nokti

Urugvaj
Prugasti manikir koji je jednako navijački i letnji!

sp nokti

Argentina
Ombré? Tu je. Šljokice? Apsolutno. Ova navijačica pokrila je sve trendove kada je lakiranje noktiju u pitanju i ujedno pokazala ljubav prema omiljenom fudbalskom timu.

sp nokti

Izvor Rafinery29