09.10.2018.

Da li imate rešenje za grejanje u prelaznom periodu? Mi imamo LG klima-uređaj

42 magazin, Promo
Promo

Miholjsko je leto a nama je hladno, to je i naša mini tužna priča ovih oktobarskih dana. Dok radijatori konačno ne budu u funkciji, znamo kako ćemo se zagrejati – a naša ideja može biti i vaše rešenje, uz uštedu 70 odsto struje, čitaj para. Plus, bez bakterija i uz savršen dizajn

LG klima-uređaji

Napolju je plus, a unutra je subjektivni minus. Prelazni period između miholjskog leta i grejne sezone ume da nam zada nekoliko drhtanja od hladnoće dnevno, posebno ujutru i uveče. Zato smo se setili – klima, i to ne bilo kakva, mogla bi biti rešenje.

Zahvaljujući tehnološkim inovacijama i inverterskoj tehnologiji, klima-uređaji kompanije LG Electronics odlično su rešenje za grejanje u prelaznom periodu i tokom zime, kao i za hlađenje u letnjem periodu, između ostalog i zato što omogućuju veliku uštedu električne energije, čitaj novca.

Jer kompanija LG nudi sveobuhvatna rešenja kada je reč o klimama superiorne energetske efikasnosti, a koje svojom elegancijom deluju nadmoćnije od svih ostalih. Osim prefinjenog dizajna, LG klime donose izvanredna tehnička rešenja, najnaprednije tehnologije i nude efikasnije grejanje.

LG klima-uređaji

Jedna od ključnih karakteristika klima-uređaja novije generacije jeste Inverter tehnologija koja omogućava brzo postizanje željene temperature, bez obzira na to da li je reč o grejanju ili hlađenju. Pomenuta inovacija omogućava znatno manju potrošnju struje, a samim tim donosi i velike uštede na kraju meseca, pa su ovi uređaji idealno rešenje kako za grejanje u prelaznom periodu i tokom zime, tako i u letnjem periodu – Inverter omogućava smanjenje potrošnje energije do čak 70 odsto pri određenim uslovima, što klima-uređaje sa ovom tehnologijom čini veoma energetski efikasnim. Za razliku od kompresora na standardnim klima-uređajima koji se isključuju i uključuju da bi se podesila temperatura, uređaji kompanije LG koji poseduju DUAL Inverter Compressor neprekidno podešavaju brzinu kompresora da bi se održao željeni nivo temperature. To minimalno variranje štedi energiju i obezbeđuje hlađenje, ali i grejanje bez premca.

Zimi greje, leti hladi, štiti od prašine, bakterija i grinja, štedi struju i prostoru daje stajliš efekat

Pored prednosti inovativne Inverter tehnologije, efikasnost LG klima-uređaja postiže se korišćenjem visokoefikasnog ekološkog rashladnog sredstva R32. Pored toga što ima viši indeks hlađenja nego što je to slučaj kod drugih tehnologija freona, tehnologija Freon R32 je i ekonomičnija i bezbednija.
LG klima-uređaji projektovani su za stilizovani kvalitet života, a minimalistički i svedeni izgled lako se može uskladiti sa svim stilovima enterijera. Staklo sa ogledalom na prednjem delu reflektuje okruženje da bi se naglasio enterijer i pružila vanvremenska lepota kroz čvrstinu stakla.

Još jedna bitna savka LG klima-uređaja jeste antibakterijski filter za vazduh koji ima sposobnost da skuplja minijaturne čestica prašine, polena i grinja, ali i da sprečava njihovo prodiranje u prostoriju. Roditelji najbolje znaju koliko je to bitno za one najmlađe. Funkcija koja dodatno pokazuje usmerenost kompanije LG ka inkorporiranju najnovijih tehnologija u svoje proizvode jeste protok vazduha, odnosno količina vazduha kojom klima-uređaj može da snabdeva prostor. Umesto u samo jednom pravcu, zahvaljujući novoj tehnologiji LG klima-uređaji distribuiraju vazduh u tri ili četiri različita smera istovremeno, što se na najbolji način oseća tokom hladnijih dana.

lg-klima-LG klima-uređaji

Još jedna od pogodnosti LG klima-uređaja je mogućnost upravljanja sa bilo kog mesta pomoću Wi-Fi konekcije i ekskluzivne LG aplikacije. Zahvaljujući ovoj funkciji, korisnici mogu blagovremeno rashladiti ili zagrejati svoj dom sa bilo kog mesta. Sa najnovijom tehnologijom tihog rada motora i tehnologijom za brigu o zdravlju, revolucionarni LG Inverter klima-uređaji stvaraju zdravu i ugodnu atmosferu u vašoj kući ili kancelariji u potpunoj tišini.

A da li smo pomenuli da se uključuje na daljinu? Da, i to uz pomoć Wi-Fi – to je pametna klima

Kompanija LG kreirala je mnogobrojne modele klima-uređaja koji poseduju navedene funkcije i predstavljaju odličan izbor za prelazni period, ali i za zimu, među kojima prednjače Artcool Stylist, Art Cool Mirror i Athena.
Artcool Stylist Smart Inverter karakterističan je po svom minimalističkom stilu, pa je idealan za moderne prostorije, Art Cool Mirror odlikuje elegantni reflektujući dizajn, dok Athena Smart Inverter klima-uređaj poseduje klasičan izgled, kao i jonizator koji omogućava automatsko čišćenje.

LG klima-uređaji sadrže širok opseg funkcija koje omogućavaju da u svakoj prostoriji, u zavisnosti od veličine, prilagodite temperaturu i potrošnju energije kako biste ostvarili optimalne uslove.

https://www.lg.com/rs/klima-uredaji