25.07.2017.

Hipi VW kombi u kamp-verziji

42 magazin
Happier Camper

Ako vam čuveni hipi VW kombi budi emocije, onda ćete teško ostati ravnodušni kada vidite novu verziju kamp-prikolice kojoj je poslužio kao inspiracija. Spremite kamp-opremu, online ili papirnu mapu, pravu playlistu na USB-u i samo vozite!

Happier Camper

Ko nije osetio kako izgleda odmor kada, umesto da letite, vozite lagano i zastajkujete gde god vas pogled zaustavi, taj je zasigurno propustio prave čari putovanja. Ako jednako uživate u putovanju koliko u destinaciji, onda smo pronašli pravog saputnika za vas!

Ako mislite da je on mali, to ne znači da nije spreman na sve vremenske prilike!

On se apsolutno prilagođava vašim potrebama, a najlepša stvar je što sve njegove funkcije nisu stvar estetskog kompromisa, već lepo i korisno stoje kao epiteti broj jedan kada je reč o opisu ove kamp-prikolice.

Happier Camper

Kompanija Happier Camper iz Los Anđelesa inspirisala se čuvenim Volkswagenovim minibusom i stvorila svoju mini-verizju – kamp-prikolicu sa modularnim enterijerom. Njegova ultralagana konstrukcija omogućava kamperu da bude na usluzi većini vozila sa 4 x 4 sistemom, jer teži 500 kilograma, pa lako može da putuje do najudaljenijih mesta.

Happier Camper
Enterijer se lako adaptira jer njegov grid-sistem omogućuje kamperima da zamene svoje krevete, brojače, sudopere i sedišta kad god to požele, te da na taj način sami transformišu svoju kabinu.

Happier Camper

Karoserija kampera od fiberglasa dolazi u nekoliko kolor verzija sa završnom gel-obradom. Pored standardnih prednjih i zadnjih vrata, karoseriju karakterišu i tri velika panoramska prozora koja omogućuju dotok prirodnog svetla. Kompaktna prikolica dimenzija 4 x 2,1 metar može da se smesti na jedno parking mesto.

Happier Camper

Dodatni benefit ovog kampera je solarni panel od 100 B, premium zvučnim sistemom, USB i AC priključcima za napajanje, postoljem za povezivanje tableta, tušem i čak – integrisanom tendom!

Happier Camper

Ako ste pomislili da je mali, to ne znači da nije spreman na sve vremenske prilike! Naime, kamper poseduje niz vremenski otpornih modularnih komponenti koje omogućavaju da se enterijer lako prilagodi različitim situacijama i potrebama: moguće je napraviti enterijer sa jednim bračnim krevetom, krevetom za jednu osobu i kuhinjom; prostor sa francuskim ležajem, čajnom kuhinjom i trpezarijom; ali i prostore sa king size krevetom za pet ljudi ili pak za poslovni prostor u prirodi – travel office.

Happier Camper
Za ljude avanturističkog duha uvek postoji opcija da isprazne prostor i naprave mesta za motore, bicikle ili čak kajake.
Još jedna prednost ovog retro kampera je što je njegova fotogeničnost lako proverljiva i merljiva već sa prvom fotografijom koju postavite na vaš profil – pa nakon test-vožnje okačite fotku i merite njegove like performanse iz minuta u minut.