27.05.2017.

Koliko ste sneaker kulturni?

42 magazin
Promo

Ako ste svratili do Tike prodavnice koja je beogradski centar sneaker kulture, onda ste se već kultivisali

tike

S obzirom na to da je leto iza ćoška i da užurbano skidamo sloj po sloj odeće, trebalo bi da smo već spremni da dočekamo prve sunčane zrake na koži. Budući da razgolićene noge dolaze kasnije, prve na listi za pozdrav suncu su, naravno, majice. A kako način života nalaže – malo neobavezne šetnje po gradu, malo kafenisanja na kul mestima, malo vina u već otvorenim baštama, potreban vam je stajling od jutra do večeri ili do sutra u slučaju da zaglavite.

Svaki od pomenutih dnevnih koraka može da isprati nova kolekcija dizajniranih majica za ljubitelje urbanog stila i street style mode koju potpisuje brend Tike

Ukoliko želite da se istaknete u dnevnim aktivnostima ili poslovnom okruženju, da se vaš način razmišljanja vidi kroz odeću, predlažemo vam da u svoj stajling uvrstite jedan od pažljivo dizajniranih modela majica izrađenih od vrhunskih materijala, koji su rezultat znanja, truda i veštine eminentnih dizajnera.

U ponudi je osam unikatnih modela dizajniranih tako da se s lakoćom uklope u vašu svakodnevicu i isprate njen tempo. A ukoliko je taj tempo brži, predlažemo vam da na nogama imate prave patike kojima ćete zaokružiti stilsku priču i dati joj svoj individualni pečat.
Kad odaberete model po svom stilu, spremni ste da pratite ritam gradskih ulica koje diktira leto koje dolazi.

A da, umalo da zaboravimo! Majice pronađite u Tike prodavnici u Kralja Petra 24 ili u online shopu.