14.08.2017.

Ko je Marella! Italijanka?

42 magazin
Prmo

Marella je stigla u Beograd! Svi se pitaju ko je ona, a modni znalci objašnjavaju da je reč o italijanskom modnom brendu

Marella

 

Ako ste nakon brojnih street style izveštaja, putopisa i Instagram fotografija sa #Italia poželeli da se osećate kao Italijanka u Beogradu, za početak vam je neophodan prepoznatljiv stil, zatim Vespa, a za kraj kvalitetna pasta ili pica i prava čaša vina. Ovde smo da rešimo stavku jedan, a za ostale ćete morati da se postarate sami. Hedonistička nacija poznata je po tome što ume kvalitetno da provodi vreme i uživa u trenutku, a tako u malim običnim stvarima tokom dana. Naime, kvalitet se ne dovodi u pitanje, a dizajn mora da ispunjava njihove kriterijume koje pozdravlja ceo svet, jednom rečju: italijanski šmek!

Marella

Nakon dolaska Max Mara grupacije u Srbiju, Beograd je postao mesto gde šoping ima ono što mu je nedostajalo – epitet italijanskog šika. Osim svoje osnovne linije Max Mara, pod njenim krovom su i Sportmax, Sportmax Code, Weekend Max Mara i Max&Co. Svaka od linija nosi svoja stilska obeležja, pa je tako obuhvaćen ceo asortiman koji zadovoljava sve stilske zahteve žena… zapravo ne baš sve. Nedostajala je još jedna karika kako bi krug bio kompletan – Marella!

Ovaj italijanski modni brend glamurozne odeće, obuće i aksesoara neprestano usavršava svoje modele jer ih inspiriše savremena, moderna, dinamična i samosvesna žena za koju stvaraju.

Kod Italijana kvalitet se ne dovodi u pitanje, a dizajn mora da ispunjava njihove kriterijume koje pozdravlja ceo svet, to se zove jednom rečju: italijanski šmek!

Vrhunski materijali i izrada izuzetnog kvaliteta polazne su tačke u nastajanju odevnih komada sa Marella potpisom, a ono što ih izdvaja jeste kombinacija najnovijih svetskih trendova provučenih kroz estetiku Italijanki, pa se prepoznatljiv šmek provlači kroz kolekcije.

 

Marella

Uzimajući u obzir sadašnji trenutak, brzo i dinamično vreme u kome živimo, brend Marella kreira kolekcije sa idejom da zadovolji sve zahteve savremenih žena, pa su tako modeli stvoreni za 24/7, jer mogu da se nose od jutra do večeri!

Marella

Dizajnerski tim razmišljao je o savremenoj ženi koja radi, putuje i ima mnogo obaveza, pa je njihov cilj bio da ta žena u Marella kolekcijama pronađe idealnu kombinaciju za posao, avanturu ili večernji izlazak.

 

Marella

Prva prodavnica Marella otvara se uskoro u tržnom centru Fontana u Bulevaru kralja Aleksandra 86-90. Takođe brend ćete pronaći  i u prodavnici Miamaya Fashion Concept Store u Rajićeva Shopping centru, Knez Mihailova 54. A ako ste već nestrpljivi da saznate o kakvim modelima je reč, bacite pogled na sajt.