19.07.2017.

Leto je vreme za slobodnu vožnju

Promo

Odmor bi trebalo da bude avantura, opuštanje, napuštanje rutine. Iako najčešće traje kratko i počinje must do ili must buy listama, odmor mora da vam pomogne da se osvežite i vratite slobodi. Da bezbedno stignete do puste plaže ili planinskog vrha, gde možete da budete goli ili da vrištite i čujete sopstveni eho

Ford Kuga

Iako vam se čini da bezbednost i sloboda ne idu zajedno, tu smo da pokušamo da vam bar malo približimo te dve stvari. I zato počinjemo od sredstva kojim ćete stići na odabranu tačku B – bez straha od mogućih kvarova ili brige za bezbednost vaše porodice. A to može da vam obezbedi jedan nov automobil.

Uz dodatno uzbuđenje pred putovanje jer ste se ponovili, nov auto vodiće vas kroz sve avanture koje odmor nosi sa sobom. U stvari – nov auto je nova avantura. Idemo redom, polako i sigurno. I počinjemo pitanjem: zašto na odmor treba ići autom?

Ovo su samo neki odgovori na njega:

Ako uživate u putovanju i novim predelima, panorama krov sa funkcijom otvaranja samo daje novu dimenziju slobodi

Zbog osećaja slobode
Nijedan drugi vid putovanja neće vam pružiti toliko slobode kao upravljanje sopstvenim vremenom i rutom kojom se krećete. A ako uživate u putovanju i novim predelima, panorama krov sa funkcijom otvaranja samo daje novu dimenziju slobodi. Automobil u kom ne morate da brinete o njegovom zagrevanju jer vas štiti premaz koji reflektuje sunčevu svetlost i sprečava zagrevanje, a kad vam zatreba odmor ili privatnost, tu je integrisani automatski poklopac. Sve dimenzije udobne slobode!

Zbog otkrivanja novih predela
Na putu do vaše destinacije otkrićete mnogo skrivenih lepota, često skrivenih od prosečnih turista prolaznika. Zabačena sela, divlje plaže i uvale, toliko je mesta koja će vam oduzeti dah ako samo malo skrenete sa puta. Integrisana navigacija u novom autu vodiće vas do željenog odredišta. Gde god da ste se zaputili ili zalutali, satelitski navigacioni sistem sa DAB audiom sigurno će vam pomoći. Informacije o trenutnim uslovim saobraćaja, procena vremena dolaska, prilagođavanje brzine, a sve u cilju precizne procene vremena dolaska na željenu destinaciju sigurno će vam koristiti.

Informacije o trenutnim uslovima saobraćaja, proceni vremena dolaska i prilagođavanju brzine veoma su korisne

Zato što treba investirati u uspomene
Trenuci sa porodicom nemaju cenu i zato ih treba sačuvati od zaborava. Vaš porodični album postaće bogatiji za sve te predivne fotografije usputnih krajolika, zalazaka sunca i osmeha na licima vaših najdražih.

Zato što pauzirate gde i kad poželite
Kad se umorite, zastanite i popijte kafu sa pogledom na more ili isprobajte lokalne specijalitete u živopisnoj taverni na putu.

Zato što ne morate da gledate na sat
Kada putujete automobilom, a posebno novim automobilom, nema pritiska programa putovanja. Putujete sopstvenim ritmom i sami odlučujete da li ćete se negde zadržati par sati ili par dana.

Ford Kuga

Jer je putovanje zabavno kao i destinacija
Pojačajte omiljenu pesmu na dobrom, novom radiju sa savršenim zvukom i prepustite se uživanju, jer odmor tome i služi.

Zamislite, nema jutarnjeg špica
Isprobajte sve čari novog četvorotočkaša na otvorenom putu, bez gradske gužve i jurnjave na sastanke.

Zato što su komfor i udobnost predvorje odmora
U prostranom enterijeru novog automobila kolena ne treba da vam budu blokirana sedištem putnika koji spava ispred vas.
Takođe, prava stvar po vrućini je i dvozonska digitalna klima koja pruža mogućnost podešavanja temperature i za vas i za vaše saputnike – ona omogućava temperaturnu razliku od čak četiri stepena Celzijusa.

Zbog toga što sitnice život znače
Kako niste ograničeni dozvoljenom kilažom prtljaga, možete spakovati sve što bi vam ikada moglo zatrebati. Potreban vam je auto koji poseduje hands-free prtljažnik sa senzorom ispod zadnjeg odbojnika – neverovatno koristan kad imate pune ruke kofera, a bezbednost automobila garantuje činjenica da se za pokretanje ove funkcije zahteva upotreba KeyFree priveska.

Hands-free prtljažnik sa senzorom ispod zadnjeg odbojnika – neverovatno koristan kad imate pune ruke kofera

I da, poslednje je ono što je zapravo prvo – bezbednost
U novom i sigurnom automobilu nećete brinuti o mogućim kvarovima i bezbednosti vaše porodice. Takav automobil ima Ford – koji je u novu Kugu integrisao uređaj koji usporava i zadržava unapred definisanu udaljenost od drugog vozila, sa ugrađenom Forward Alert sistemom nadzora koji vas obaveštava kada se previše približite vozilu ispred vas. Od sada se tokom puta možete opustiti i biti sigurni.