30.08.2017.

Žurka na Dorćolu uz bozu i ratluk

42 magazin
Promo

Beograd će u subotu imati prilike da igra u ritmu IDEA Dorćol matinea i vremena kojih se rado sećamo

idea dorcol

Otvara se novo mesto na Dorćolu! Popularni muzički sastav Zemlja gruva i Gramophonedzie biće deo najveće zabave kojom će biti proslavljeno otvaranje IDEA Dorćol radnje, najurbanije prodavnice u našem gradu.

Autor radnje je Slavimir Stojanović Futro, jedan od najpoznatijih beogradskih dizajnera. Umetnik koji je osvojio više od 300 međunarodnih nagrada i priznanja

Ulica kralja Petra tog dana će postati mesto koje će svojim izgledom, velikim brojem degustacija, promocija, iznenađenja i posebnim dečjim kutkom podsećati na neko ranije vreme, kada ste na urbanim gradskim mestima mogli da se poslužite bozom, šećernom vunom, ratlucima, liciderskim srcima i ostalim đakonijama kojih se svi rado sećaju.
Ne sumnjamo da će posebnu pažnju svih koji budu došli privući vizuelni identitet potpuno autentične IDEA DORĆOL prodavnice. Njen autor je Slavimir Stojanović Futro, jedan od najpoznatijih beogradskih dizajnera. Umetnik koji je osvojio više od 300 međunarodnih nagrada i priznanja, a od ove godine je i nosilac nagrade za životno delo UEPS (Udruženje za tržišne komunikacije Srbije). Njegovi radovi su deo stalnih postavki muzeja u Parizu, Hamburgu, Njujorku i Varšavi, a upravo će, zbog IDEA Dorćol prodavnice, i Beograd biti deo ove umetničke četvorke.
IDEA Dorćol matine obećava dobar provod, zato otkažite sve obaveze u subotu 2. septembra od 18 časova i svratite do ugla Kralja Petra i Cara Dušana na Dorćolu.