16.03.2017.

Eclipse Blossom 

42magazin
Marko Vulević

Nova kolekcija za jesen-zimu 2017. otkriva esenciju ženstvenosti

cover2s

U moru novih kampanja i kolekcija koje nam donosi nova sezona pažnju nam privlače fotografije koje ostavljaju snažan utisak od kada su pre par dana prvi put objavljene. Pozitivna reakcija svih ljubitelja brenda Ines Atelier je logičan sled s obzirom na to da dizajn, kvalitetne materijale i preciznu izradu sada prate i fotografije koje prenose viziju žene za koju je nastala kolekcija.
Sa konstantnom potrebom za dokazivanjem ili praćenjem (tuđih) nametnutih ideja, osveženje je biti svoj i neopterećen. Biti stabilan, istrajan i slobodan je luksuz novog doba.
Upravo je takva Ines Atelier žena. Ona se ne trudi da se ikome svidi, ona ostaje verna sebi  i svom senzibilitetu, senzualna, sofisticirana, a opet moderna i praktična. Na kraju dana luksuz nije nešto što je skupo, već ono što je retko.

 


Kolekcija Eclipse Blossom za sezonu jesen-zima 2017. nastala je s namerom da se otkrije esencija ženstvenosti, a žena predstavi kao najluksuznija verzija sebe. Akcenat je na njenoj eleganciji i sofisticiranosti, ne zanemarujući pritom i njenu divlju stranu – njenu nesputanost i slobodan duh.
Ako vas zanima ko stoji iza fotografija, odgovor je tim koga se Ines ne odriče lako jer dobre stvari ne treba menjati.

Art Direction & Style : Lara Milanović
Photo: Marko Vulević
Make-up : Mina Abramović
Hair : Đuka Đurđica Ivanović
Model : Vanja Model Scouting Office
Jewelry : Dunasab Studio X INES Atelier
Shoes : DISTANTE
Assistent : Marko Ivković

_y9a2372