16.03.2017.

Grof – buldog nežnog srca

42 magazin

Mlad, popularan, uvek u trendu. Devojke padaju na njegov šarm, a momci bi da budu na njegovim šapama jer on uvek bira poslednje modele patika najboljih brendova. Upoznajte buldoga Grofa, šmekera koji na Instagramu ima preko 10.000 pratilaca

grof-42-a

Kako izgleda jedan dan profesionalnog modela na četiri noge?
Iako ne volim previše da se eksponiram u dugim šetnjama, moram da priznam da mi prija popularnost. Patike su moja strast i njima definitivno šarmiram, u svim situacijama i prilikama. U njima se uglavnom pravim važan u javnosti pred objektivom, a kod kuće… hm, ne mogu da otkrivam baš sve detalje. Ali za obožavatelje – ne ustajem pre 12, obožavam čizburger (naravno zbog karijere modela ne smem da preterujem), volim dugokose devojke. Slabosti? Ako vam smeta hrkanje, niste moje društvo.

Na Instagramu imaš preko 10.000 pratilaca, u čemu je tajna tvoje popularnosti?
Bez lažne skromnosti, ali mislim da je to harizma. Devojke vole snažne momke nežnog srca. Vernost je moj glavni adut, a šarm glavna crta mog karaktera. Sportski imidž je moj zaštitni znak. Dovoljno da imam mnogo folovera.

Šta misliš koliko muškaraca bi prihvatilo povodac samo za pogled iz tvoje perspektive?
Baš provokativno pitanje! Tipujete na papučare, ha? Ali greška. Pravi šmekeri se ne boje vezivanja, a za pogled iz buldogove perspektive vredi se žrtvovati.

Kada ti prolaziš trotoarom, sve pudle se okreću, misliš da je to zbog tvog stila ili…?
O da. Prvo pogled u oči, znate ono, oči su ogledalo duše, a onda u patike. Za specijalne prilike sa mnogo sunca biram RayBan, adidas duksevi sa kapuljačom su za mene must have, a i kačketi.

U kojim patikama najbrže stižeš mačke?
Definitivno džordanke. Šape u njima dobro legnu i odlične su za dobar start. Ukoliko je ne stignem za dva minuta, odustajem. Ali kada je Koko u pitanju (jedna zgodna bela persijka), ostajem i bez patika, tako je neodoljiva, obožavam je.

Koga bi pojeo za doručak?
Nećete verovati, ali svi su na mojoj strani. Umesto nervoznog poštara biram pileći batak ili praseće pečenje, u bilo koje doba dana ili noći.

Često nosiš crvenu, je l’ to imidž ili zato što ti najbolje stoji?
Odgovor je jednostavan – zbog tena. Kontrast uvek pali. Kažu mi da sam u crvenom potpuno neodoljiv i strastven.

Čime te možemo najlakše potkupiti?
Nekim retro modelom Nike patika. Pokušajte sa Nike Air Force koje možete naći u Buzz šopovima.

Gde te sutra možemo sresti?
Definitivno u nekom od Buzz šopova, na proslavi drugog rođendana. Biću u društvu poznatih prijatelja i nekih zgodnih cica, slikaću se sa Buzz Crew promoterima, i očekujem neku unikatnu  Buzz majicu. Čekirajte na mom Instagram profilu, siguran sam da ću biti glavni.