08.03.2017.

Drage dame, HVALA! Vaš Fiat 500

Promo

Posebno kreiran video posvećen je svim ženama – povodom 8. marta

42 magazin Fiat 500

Brend Fiat legendarnim modelom 500 obeležava Međunarodni dan žena, kako bi se zahvalio ženama čiji su izumi i otkrića utrli put bezbednijoj i udobnijoj mobilnosti. Video-snimak koji će biti emitovan na Facebook stranici Fiat 500 i na YouTube kanalu Fiat Italy 8. marta posvećen je svim ženama.

Uobičajeno je ženama poželeti sve najlepše na Međunarodni dan žena, međutim, ove godine, Fiat se opredelio za drugačiji pristup. Video koji prikazuje model 500 bez svih inovacija koje su plod ženske genijalnosti kreiran je u saradnji sa agencijom Leo Burnett Italia i emitovaće se uživo na Facebook stranici Fiat 500, kao i na zvaničnom YouTube kanalu Fiat Italy.

Ovaj video-rad posebno je kreiran da bi prikazao odnos  između žena i motora i odaje priznanje za značajan tehnički doprinos upravo ženama.

Vožnja bi bila nemoguća bez goriva, a ono je čistije i bezbednije zahvaljujući otkriću mineralnih katalizatora američke hemičarke Edit Flanigen. Sistem za grejanje je takođe izumela žena, a danas možemo sa sigurnošću da se uputimo ka željenom odredištu zahvaljujući glumici i pronalazaču Hedi Lamar, čije su studije bile od ključnog značaja za usavršavanje GPS-a.

Ove žene učinile su automobile praktičnim, bezbednim i udobnim, a iz tog razloga Fiat je odlučio da ove godine 8. marta poželi sve najbolje svim ženama i da se zahvali onima koje su naše automobile učinile onakvima kakvi su danas.

https://youtu.be/fa03gcMXxuw