26.03.2018.

Fantazija Anine šik kuhinje

42 magazin
Promo

Vreme je da probate nove stvari, da eksperimentišete sa novim sastojcima, da se igrate novim bojama – u kuhinji, kao Ana

Kenwood kMix

Ana je lepa i voli da joj bude lepo. Uvek. I voli da kuva iako za kuvaricu nije baš rođena. Ana voli da se igra i voli da eksperimentiše. Kad ona ulazi u kuhinju, to vam je kao da upravo otvara vrata nekog ateljea, umetničke radionice za igru u kojoj želi da stvara jestiva čuda.

Kuhinja je za avanturiste, a ne za perfekcioniste. Nije važno šta drugi misle, pokažite šta umete

Ona ne zna šta drugim ljudima predstavlja kujna. I ne zanima je. Zna da je taj prostor u domu uvek za većinu porodica najvažniji, ali i prostor kome stalno nešto nedostaje – više reda, boja, stila, ritma… Nekog posebnog pečata.
U svesti većine ljudi kuhinja je mesto sa kog se svi nakon tornada pripreme hrane ili obedovanja povuku u neki prijatniji kutak, na primer do jarkocrvene sofe u dnevnom boravku, i ostave samo ostatke koji na smeđem, dosadnom kuhinjskom pultu čekaju u redu da ih neko sredi.

Kenwood kMix

Ana ne pristaje na uobičajeno. I nikako ne pristaje na monotone životne tonove. Ona je ukrotila pomenuti tornado dobivši krila koja joj pomažu da kroz svoju kuhinju bukvalno leti. Da briljira jer ima sve neophodne prelepo dizajnirane igračke.

Kuhinjski set savremenog dizajna kMix Kenwood, stajliš i elegantan set proizvoda za pripremu hrane u vatrenocrvenoj, intenzivnocrnoj i ledenobeloj boji

Ana mrzi floskulu žena, majka, kraljica. A jeste majka i prva u svom elegantnom, maštovitom kraljevstvu koje nosi u sebi.
Za nju su igračke u kuhinji ono što su igračke njenim mališanima. One joj pomažu da za njih i sa njima u kujni fantazira u boji. Da bude eksperimentalni kulinarski hobista koji pripremi hrane pristupa s dozom uzbuđenja i inspiracije koje pokazuju njena deca dok stvaraju svoje svetove.

Kenwood kMix

Rečju, Ana je iz svoje kuhinje izbacila dosadu i u nju unela zabavne uređaje za nova gastronomska dela, za istinsko zadovoljstvo, ali i za mogućnost da drži korak sa poslednjim trendovima. Uređaje uz čiju pomoć pravi jela koje inače ne bi mogla i uz koje rastu njene veštine u kuhinji. Strastveno, hrabro i pomalo drsko. Iskreno i racionalno, uz svest da ne moraju samo profesionalci da uživaju u finim zalogajima.

Kuhinja je za Anu umetnička radionica za igru u kojoj ona stvara jestiva čuda

Ana pazi na sve linije. Na vitku liniju, ali i na sve linije kojima je okružena. Voli da budu jednostavne, čistog dizajna, intenzivnih boja. Zato je i odabrala liniju proizvoda kMix Kenwood – elegantne i atraktivne sprave za pripremu hrane uz koje njeno kulinarsko umeće raste.

Ana više ne pravi dosadne sendviče, već viđene smutije, obične slatkiše i hleb od brašna, kvasca i vode. Uz kvalitetne kMix proizvode savremenog dizajna i vrhunskih funkcija Ana dizajnira hranu: svakoga dana zadivljuje porodicu i prijatelje svojim čudesnim delicijama.
Jer ona je kreativka svesna svog stila i želi da izrazi svoj personaliti u kuhinji, a da i sama kuhinja dobije svoju ličnost.
Taj Anin prostor krasi zapanjujuć kuhinjski set savremenog dizajna kMix Kenwood. Stajliš i elegantan, set proizvoda za pripremu hrane u tri elegantne bezvremene boje – vatrenocrvenoj, intenzivnocrnoj i ledenobeloj, kao strast, važnost i čistota.

Zabavni uređaji za nova gastronomska dela, za istinsko zadovoljstvo, ali i za mogućnost da držite korak sa poslednjim trendovima

Ana više ne pravi obične kolače jer ima super mikser, Kenwood kMix Stand Mixer, RRP XX – chic izgleda i neverovatnih performansi, uz dodatnu staklenu elegantnu posudu i alate za pripremu testa kao što su mućkalica (K-Beater) – njen je ultimativni kuhinjski saveznik dok eksperimentiše sa različitim slatkim kremovima i sastojcima u nameri da stvori nov aromatični hleb.

mikser

 

Ana je rekla zbogom već viđenim smutijima ubacivši u svoj kreativni atelje Kenwood kMix Blender, RRP XX – blender najsavremenije funkcionalnosti. Uz stakleni pehar otporan na visoku temperaturu, zajedno sa sečivima od nehrđajućeg čelika za bolje miksovanje i drobljenje leda, ovaj snažni uređaj dizajnerskog šmeka izuzetno je zgodan za ukusne i originalne napitke, šarene supce i svakojake sosove.

blender

 

Ana je izbacila bezlični toster i sada i prepečeni hleb iskače iz aparata čiji lični stav daje pečat i gastro-okruženju. Kenwood kMix Toaster, RRP XX vrhunski je dizajniran, ima poboljšane funkcije, pa doručak predstavlja jutarnje elegantno protezanje. A može da prepeče i đevrek, da zagreva i odmrzava.

toster

 

U Anin umetnički kuhinjski prostor stigao je još jedan must-have kao savršen pratilac tostera: ketler Kenwood kMix 1L Variable Temperature Kettle sa intuitivnom kontrolom temperature koji za Anu kuva savršenu instant kafu i čaj za mališane.

ketler

 

Ana je u zemlji elegantnih čuda. Ona fantazira. Fantazirajte i vi. Ana se ne plaši. Ne plašite se ni vi. Samo krenite. Kuhinja je za avanturiste, a ne za perfekcioniste. Nije važno šta drugi misle, pokažite šta umete. Ana nije umela, sad ume. Budite kao Ana.