11.05.2017.

ĆIŠĆENJE LICA: Nova generacija, nove navike

42magazin
Promo

Lancôme život žena čini lakšim dvema novim tehnikama dvostrukog čišćenja lica

 ciscenje lica

Za milenijalce odnos sa šminkom može se sažeti u jednoj mantri: eksperimentisati, ponovo izmisliti, osloboditi. Ova generacija ultrapovezanih, strastvenih ljudi od 18 do 35 godina voli da pozajmljuje i usavršava tehnike koje su prethodno bile namenjene isključivo profesionalcima, kao što su konturisanje, hajlajtovanje i drapiranje. Sve za progresivno hrabriji izgled koji se menja iz dana u dan.

Nega lepote se razvija, a sa njom i uklanjanje šminke

Osnova, podloga, korektor za područje ispod očiju, karmin, senka za oči, ajlajner… Dodavanjem koraka nezi možete ostvariti fantastične rezultate, a da bi vaša koža ostala zdrava, važno je i da uklanjanje šminke pruža nivo nege koji je vama potreban. S vremena na vreme može da vam se desi da požurite ili čak preskočite ključni stadijum uklanjanja šminke – a iz tog razloga Lancôme vam olakšava život jer uvodi dve nove tehnike dvostrukog čišćenja. Bi-Facil Visage i Miel-en-Mousse mogu se koristiti po želji, za potpuno uklanjanje šminke sa lica i čišćenje tupferom ili vodom. Zahvaljujući novom postupku nege, pogodnom za sve tipove kože, uklanjanje šminke postaje prijatno iskustvo, u kom čulni doživljaj i nežna udobnost daju efikasne rezultate.

Bi-Facil Visage, zvezda brzog uklanjanja šminke

Kreirano 1991. godine, Bi-Facil sredstvo za uklanjanje šminke sa očiju brzo je postalo jedno od legendarnih sredstava za ovu namenu na tržištu. Sada upoznajte Bi-Facil Visage (3.577 dinara), koji sadrži jedinstvene karakteristike koje su i njegovog prethodnika učinile uspešnim, ali nudi dvostruko čišćenje pomoću tupfera, a rezultatom je: temeljno uklonjena šminka i intenzivno očišćeno lica. Njegova dvofazna formula, koju treba promućkati pre upotrebe, podrazumeva 2 u 1 postupak. Uljana faza prvo jednostavno otopi šminku i jake pigmente, a micelarna voda  nakon toga uklanja sve ostatke i nečistoće sa površine kože.

Prečica do lepote: Za potpuno uklanjanje šminke slobodno koristite tupfer natopljen Bi-Facil Visage losionom sve dok ne uklonite ostatke šminke. Ponovite postupak sledećeg jutra pre nanošenja šminke.

Rezultat: Bi Facil Visage može ukloniti čak i najtežu šminku u trenutku, bez nelagodnosti za osetljivu kožu. Efikasnost, svežina i jednostavnost upotrebe su ključne prednosti proizvoda Bi-Facil Visage.

Miel-en-Mousse, novo iskustvo uklanjanja šminke koje će vas zavesti i razbuditi vaša čula

ciscenje lica

Kako bi trenutak skidanja šminke pretvorio u momenat čulnog zadovoljstva, Lancôme je kreirao Miel-en-Mousse (3.577 dinara), dvostruko sredstvo za čišćenje koje sadrži vodu obogaćenu bagremovim medom. Kada se nanese, njegova 2 u 1 tekstura poput meda privlači šminku i nečistoće. U kontaktu sa vodom pretvara se u penu koja otklanja ostatke nečistoća. Ono što ga zaista čini posebnim jeste to što je pogodan i za skidanje izuzetno jake šminke – i ostavlja kožu savršeno čistom kod oko 91 odsto korisnika (samoprocena 77 žena). Njegov miris poput meda u kombinaciji sa vanilom čini upotrebu toliko prijatnom da ćete poželeti stalno da ga koristite…

I da ne zaboravimo losion Bi-Facil Eye sredstvo za skidanje šminke oko očiju!

Nezavisno od toga da li je u pitanju početnica ili ekspert u smoky eye stilu šminkanja, losion Bi-Facil Eye jeste ključan u svakoj rutini uklanjanja šminke. Kao dobitnik nekoliko nagrada, ovo kultno sredstvo za skidanje šminke ostaje jedan od najbolje prodavanih proizvoda kuće Lancôme. Njegova tajna je u dvofaznoj formuli koja omogućava besprekorno, ali i nežno uklanjanje šminke sa predela oko očiju.

BEAUTY TOOL PO 42 PREPORUCI: Foreo LUNA mini

foreo

LUNA mini je kompaktan uređaj za negu kože koji dubinski i nežno čisti lice uz pomoć inovativne T-Sonic tehnologije. Ovaj uređaj ergonomskog dizajna sa 3-zonskom četkom za lice prilagođen je svim tipovima kože.