05.01.2018.

Tročasovni modni soare s brendovima JSP i LILU

42magazin
Marina Bugarčić

Povodom obeležavanja uspešne godine i sjajnih aktuelnih kolekcija, JSP – Jelena i Svetlana Proković i LILU – Danijela Biškup, uoči same novogodišnje noći, svoje prijatelje, saradnike i kolege, oduševile su novim konceptom prezentacije koju su nazvale – Choose Your Identity.

identity

IDENTITY koncept store nastao je kao želja i potreba da se tržištu ponudi rad domaćih kreatora koji imaju sličan senzibilitet. Od 2001. godine, od kada postoji, pa sve do danas, IDENTITY se pozicionirao na gradskoj shopping mapi kao prodajno mesto dva domaća brenda, odeće JSP,Jelene i Svetlane Proković i obuće LILU Danijele Biškup. Pored odeće i obuće, keatorke nude i aksesoar, tašne, nakit i kaiševe. Modeli JSP se izrađuju u vrlo malim količinama, kao unikati ili deo male serije, a modeli LILU uglavnom u manjim serijama.

U prostoru Eurocentra u Makedonskoj 30, upravo ispred IDENTITY-ja dešavao se tročasovni modni soare, u originalnoj i posebno kreiranoj scenografiji, koju su činili polukružni LED ekrani sa odgovarajućom video-projekcijom.

Prvo izdanje IDENTITY žurke bilo je nezaboravno, gde se uprkos niskoj temperaturi i prednovogodišnjoj gužvi okupio zaista veliki broj naših dragih kolega, prijatelja i saradnika i nekih divnih ljudi

Dizajnerke su bile prave domaćice ove svojevrsne modne premijere, koje su dočekivale svoje goste i prezentovale svim zainteresovanima svoje najnovije kreacije. Pored prijatelja, saradnika i kolega, brojne beogradske dame nisu odolele ni u najvećoj prednovogodišnjoj groznici da svrate do IDENTITY radnje i isprobaju neke od najnovijih komada ovih poznatih modnih dizajnerki.

JSP LILU

Svetlana Proković JSP I Danijela Biškup LILU

Nezanemarljiv detalj bila je i muzika, koja je odgovarala senzibilitetu JSP i LILU, a za izbor dobre muzike zaslužan je bio Uroš Milovanović.

JSP LILU

Marija Popović, Vadimir Grčić, Nenad Radujević, Barbara Garčević i Marko Ćerketa

“Choose Your Identity je koncept posvećen svim ljubiteljima radnje IDENTITY, tokom čijeg trajanja želimo da provedemo vreme sa svojim prijateljima i saradnicima, a pre svega sa ljubiteljima brendova JSP i LILU. Prvo izdanje IDENTITY žurke bilo je nezaboravno, gde se uprkos niskoj temperaturi i prednovogodišnjoj gužvi okupio zaista veliki broj naših dragih kolega, prijatelja i saradnika i nekih divnih ljudi, tako da možemo da najavimo da nas drugo očekuje već na proleće”,  izjavile su dizajnerke Svetlana Proković i Danijela Biškup.