28.04.2017.

Ay caramba, kakva kozmetika!

Mila Rebac
Instagram

Vreme je da se o vašoj koži pobrine Homer Simpson

The Simpsons

Prepustite negu kože Simpsonovima Kultni likovi iz animiranog serijala The Simpsons obeležili su američku pop kulturu više od tri decenije: bili su modna i beauty inspiracija mnogim dizajnerima i brendovima širom sveta. Žuta porodica je 2014. godine uspešno sarađivala i sa kozmetičkom kućom MAC, a odnedavno sarađuju sa korejskim brendom The Face Shop.

The Simpsons

Možete da birate između tri veličine pakovanja: Homer se nalazi na najvećem pakovanju, dok će Lisa krasiti mini-pakovanja skin care preparata

Kolekcija The Simpsons, koja će uskoro biti lansirana u Koreji, i preko online shopa i širom sveta, sadrži skin care preparate za leto, pa će tako ljubitelji maski za lice biti oduševljeni preparatima koji dolaze u tri različite veličine: pakovanje sa Homerom je najveće (naravno!), dok će se lik Lise nalaziti u najmanjoj ambalaži. Osim maski, kolekcija sadrži i losione za lice, telo i ruke, sun protect liniju, kao i gel za tuširanje i dezodoranse. Ah da, ništa manje važna je informacija da su svi proizvodi The Face Shop x The Simpsons napravljeni od 100 odsto prirodnih sastojaka. Ay caramba, leto može da počne!

The Simpsons

Ponesite porodicu Simpson i na plažu: The Face Shop uskoro lansira i sun care kolekciju

The Simpsons