01.12.2017.

Manifest ženske senzualnosti

42 magazin
Promo

Kada se u filmskoj reklami pojavi veličanstvena Cate Blanchett, režiju potpiše Matthew Frost, a iza svega stoji Giorgio Armani, dobija se manifest emocija heroine moderne ere – žene

Armani Si Nacre

Snažna ličnost i blag nezavisan duh, to su vrednosti koje simbolizuje Australijanka Cate Blanchett – autentična i verodostojna. To su vrednosti koje su i glavno obeležje parfema od 2013. Vrednosti koje ne poznaju vreme.

Poput Cate, svaka žena koja ponese moći će da izrazi sebe – naslađujući se radošću trenutka, živeći u svojoj snazi i svojoj krhkosti, naći će sopstvenu savremenu ženstvenost i moći da objavi slobodu, ljubav, sam život.

Svako tumačenje parfema Sì, poput dizajnerskog ansambla, pronalazi harmoniju u samom trenutku i u ženskoj požudi

Sì, to sam ja – Si, to ste vi
Nova kampanja slavi upravo odlučni i avanturistički izraz ženstvenosti, unutrašnju snagu, ali i prepoznavanje osećajnosti. Maštovito i ogoljeno poput energične melodije pesme Closer to You francuskog pop-rok benda Hyphen Hyphen, Cate Blanchett objavljuje svoju ženstvenost, odvažnu neustrašivost, ranjivost i odlučnost. U kostimu ili poput nežne siluete, u elegantnoj haljini ili ležernoj bluzi, ona donosi sva lica i naličja Sì žene, izbrušena osećanjima i iskustvima, otkriva sebe pri svakom koraku.

Armani Si Nacre

Armani je kreirao Sì za svaku ženu u nizu različitih mirisnih nota. I svako tumačenje parfema Sì, poput dizajnerskog ansambla, pronalazi harmoniju u samom trenutku i u ženskoj požudi.
Da otkrije svoju bezbrižnu i strastvenu stranu, poput delikatne i blistave frezije u Sì Eau de Toilette.
Ona ima apetit za životom, energičan i intenzivan poput crne ribizle u Sì Eau de Parfum.
Ona je elegantna i strastvena, poput mirisnog saglasja chypre u Sì Eau de Parfum Intense.
Ona zaslepljuje i tajanstvena je, poput ćilibara u Sì Le Parfum.
Ona zrači i graciozna je, poput Sì Nacre ( Edp 50 ml ~ 10.279 dinara).

Poput Cate, svaka žena koja ponese moći će da izrazi sebe – naslađujući se radošću trenutka, živeći u svojoj snazi i svojoj krhkosti

Novu kampanju prati i ograničena serija parfema – utisnut u zlatu, ženski manifest emocija elegantno se obavija oko flašice parfema SÌ Nacre. Prelivajući ružičasti miris svetluca kao da odgovara. Biserni sjaj na koži odiše penušavošću koju ostavlja u vazduhu.
Sjaj gracioznog samopouzdanja koji odiše minimalističkom elegancijom sa potpisom Giorgio Armani.

Recite Si.

https://www.youtube.com/watch?v=PU-bn47eJF4