09.11.2017.

Apgrade talas pozitivne energije

42 magazin
Promo

Kada se spoje organizatori, disk-džokeji koji su nastupali u klubovima i radili na radiju, nastaje vodeća organizacija elektronskih događaja u Beogradu – Apgrade

dj-tennis

Smatraju da su seksi, ali ne i dovoljno fotogenični da bi se pojavili na 42 magazinu, tako da smo zajedničkim dogovorom došli do teksta kako bismo ih predstavili.
Preko dve decenije posvećeni su organizovanjem žurki, koncerata, vikend-festivala i drugih događaja koji su posvećeni elektronskoj muzici. I dalje đuskaju na densfloru, prate i novu muziku jer je, kako kažu, upravo to tajna i zašto su vodeća organizacija elektronskih događaja u Beogradu. Posetioce tretiraju onako kako bi voleli da i njih neko tretira.

Ugostili su brojne izvođače, koji se rado vraćaju i ponovo nastupaju.
Lista je predugačka, a mi vam izdvajamo: Sven Väth, Carl Cox, Nicolas Jaar, Miss Kittin, Steve Bug, Richie Hawtin…
Koncerti koje su organizovali sa neverovatnom posvećenošću i energijom muzičkim herojima poput Massive Attack, Public Enemy, Afrika Bambaataa, Terry Callier, Echo & The Bunnymen i drugi, jeste ono što ih čini drugačijim od drugih.
A 11. novembra u klubu Drugstore u Beogradu očekuje nas još jedan nalet dobre energije uz intrigantnog producenta i jednog od predvodnika nove generacije hedlajnera na globalnoj elektronskoj sceni – Recondite i maestralnog italijanskog masteminda i osnivača Life&Death etikete – DJ Tennisa. Kasnije im se pridružuju i naš veliki DJ majstor Dejan Milićević i subotički producent u usponu DJ Chrono.

apgrade

Požurite ostalo je još malo karata!