27.06.2017.

3D tuširanje

42 magazin
Promo

Želite maksimalni ugođaj prilikom tuširanja? Pronašli smo inovativno rešenje koje u potpunosti ispunjava taj uslov

grohe

Tokom leta u gradu, kada vaš radni dan počinje haotičnom brzinom i odbrojavate dane do mora, neka jutro uspori taj tempo samo jednim ugođajem od nekoliko minuta – tuširanjem! Za energetski start ujutru i potpuno opuštanje pre nego što utonete u san imamo pravi predlog u tri dimenzije.

GROHE Rainshower SmartControl omogućava 3D tuširanje: Drücken, Drehen, Duschen – nemačke su reči za pritisnuti, okrenuti, tuširati se. Inovativna tehnologija ovog sistema omogućava da personalno prilagodite doživljaj tuširanja jednostavnije nego ikada do dosad. Ovo rešenje temeljeno, na principu sve u jednom, ne ostavlja snažan utisak samo zbog svoje inovativne tehnologije. Organski dizajn kupatilu daje moderan akcenat i stvara odgovarajuću atmosferu za opušten doživljaj ispod mlaza vode.

Za energetski start ujutru i potpuno opuštanje pre nego što utonete u san imamo pravi predlog u tri dimenzije

GROHE Rainshower SmartControl koristi jednostavan i lako razumljiv sistem sa tri dugmeta koji omogućava upravljanje i nameštanje svih željenih načina tuširanja.

Metalna ručica termostata omogućava postavljanje i prilagođavanje temperature vode – željenu temperaturu dobićete u deliću sekunde i dosledno je održati čak i u slučaju promenljivog pritiska vode u cevima. Sigurnosno dugme SafeStop onemogućiće da se slučajno povećava temperatura vode preko 38 stepeni.

Osim toga, proverena tehnologija CoolTouch uklanja rizik od opekotina jer sprečava zagrevanje metalnih površina sa kojima dolazite u kontakt.

Za dodatnu udobnost pri tuširanju sistemom XL EasyReach vrh njegove upravljačke jedinice služi i kao polica za šampon, gel za tuširanje i druge proizvode za negu tela.

GROHE Rainshower Smart Control