04.03.2017.

Ženama na poklon

Dušan Milenković

U susret Danu žena tražimo pravi način da darujemo lepšu polovinu planetedan žena mona

Da su žene nežnija bića, to ste verovatno već znali bez obzira na jačinu koju svaka nosi u sebi. A s obzirom na to da se bliži čuveni dan kada je sve u slavu žena, vreme je da zastenemo i posvetimo ga baš lepšoj polovini planete.

Ukoliko ste već smislili svoj scenario po kom će proteći idealan 8. mart, tu smo da vam pomognemo oko izbora poklona. Prolećna modna sezona tek što nije počela, a početak marta i prvi sunčani dani su pravo vreme da poklonite sebi ili nekoj dragoj pripadnici ženskog pola prave komade iz nove kolekcije koja će biti aktuelna narednih šest meseci. Shodno stilskom senzibilitetu opredelite se za klasične modele od kvalitetnih materijala ili birajte nove printove i pastelne tonove koji naglašavaju ženstvenost. U ovom izboru niste sami, jer vam modna kuća Mona, osim saveta prodavačica, poklanja i 20 odsto popusta na sve iz nove kolekcije. Ukoliko želite da vaš poklon traje godinama, naš predlog su bezvremeni komadi kao što je kožna jakna, damska tašna ili novčanik koji su sada sniženi za 10 odsto.

Imate dovoljno vremena da razmislite, sastavite spisak posebnih žena i napravite pravi izbor za poklone jer vas akcija u Moninim radnjama čeka do 8. marta.

I ne zaboravite cveće uz poklon – jer sve već miriše na proleće!

dan žena mona