13.10.2017.

Veče u znaku muške mode

42 magazin
Promo

Revija, muzika, ljubitelji dobrog stila i pravi komentar način su na koji Movem Fashion proslavlja 20 godina rada u Srbiji

movem-fashion-model-4

Sinoć su u Merkator Centru predstavljene kolekcije svetskih brendova Boss, Canali, Zzegna, Hugo, Joop, Trusardi i Armani Jeans za sezonu jesen/zima 2017. Mnogobrojni ljubitelji muške mode uživali su reviji, kao i u divnoj muzici gudačkog kvarteta Studio Alektik.

– Definisati šta je prava odrednica modernog u muškom odevanju ovog trenutka postaje podjednako nemoguć zadatak kao kada to pokušavamo da uradimo u domenu ženske mode. Tempo življenja je taj koji u ovom trenutku diktira da se očekuje nepodnošljiva lakoća prelaska iz jedne aktivnosti u drugu, tako da je i odeća, iz očito praktičnih razloga, morala da se prilagodi tom diktatu. Današnji muškarac mora da sublimiše sve aspekte svojih životnih stilova u jednu koherentnu i izrazito individualizovanu pojavnost. Sa druge strane, on mora da misli i na svoj status, sa nikada snažnijim akcentom na dopadljivosti… zato reći da su ove sezone moderne zagasitoplave i meliranosive, akcenti u zelenim i crvenim tonovima i povratak zemljanih tonova u klasičnu poslovnu garderobu, suštinski ne znače ništa, dok se ne propuste kroz ličnu prizmu. Movem Fashion, zato, ne donosi trendove, on insistira na tome da svakom ponaosob pronađe onaj koji je kreiran samo za njega. Dakle, mi vas učimo kako da postanete trend za sebe – izjavio je Ašok Murti, stilista i brend menadžer multibrend radnje Movem Fashion koja je sinoć proslavila i 20 godina rada.

movem-fashion-model-1