12.12.2017.

Zamislite želju!

42 magazin
Promo

Ove godine će vam se sigurno ispuniti

Pandora

Svi vole poklone! I tu nema pogovora, ali još više volimo iznenađenje kada dobijemo baš ono što dugo priželjkujemo.

Poznat vam je momenat kada dobijete upakovan poklon s mašnom, tada je uzbuđenje na vrhuncu jer se pitate šta se krije iza ukrasnog papira, sedite preko puta voljene osobe koja beleži i najsitniju mimiku na vašem licu ne bi li razaznala da li je pogodio poklon. Onda se kategorišete u nestrpljive koji cepaju papir u želji da što pre otkriju šta je u kutijici, ili pažljivo, korak po korak, odmotavate svoj dar. A onda sledi trenutak istine – da li ste srećni zbog pažnje koju vam je neko poklonio ili zbog samog poklona?

Na vama je samo da odaberete ono što priželjkujete i pošaljete nagoveštaj, a zatim sačekate svoj poklon ispod jelke

Ako ste rođeni pod srećnom zvezdom, onda ćete verovatno dobiti ono što priželjkujete, ali PANDORA veruje da svaka žena treba da dobije baš ono što priželjkuje, zato je razvila novu strategiju koja pravi poklon donosi pravo u vaše ruke.

Pandora

Pitate se kako? E pa stvari stoje ovako. Jedinstvena PANDORA kampanja za zimu 2017. Dobijte ono što želite nastala je nakon istraživanja kod čak 7.000 žena, a preko 60 odsto njih odgovorilo je da svom partneru daje nagoveštaj koji poklon žele da dobiju. To je PANDORA tim podstaklo da nastavi dalje, pa su odgovori globalnog istraživanja da čak je 99 odsto srećno kada dobije poklon od partnera za koji su im dale nagoveštaj. Cilj je da žene budu srećne, a sada je pitanje kako to ostvariti, zato su kreativci razvili novu funkciju pošalji nagoveštaj na PANDORA eStore, koja eliminiše nagađanja i osigurava da oni koji poklanjaju dobiju pravi nagoveštaj.

Ništa lakše! Pronađete poklon po vašem ukusu na eStore i selektujete pošalji nagoveštaj, a on može stići putem emaila, SMS-a ili putem društvenih mreža vašem davaocu poklona. Poruka sadrži link za kupovinu ili za pronalaženje najbliže PANDORA radnje. Dobijte ono što želite jeste poruka koja stiže i do najudaljenijih mesta kroz print i televizijske reklame koju je režirao Martin Werner.

Kada smo rešili stavku da ćete dobiti baš ono što ste poželeli, došao je čas da znate šta hoćete.

Za nastajanje nove PANDORA kolekcije inspiracija je bila zvezdano zimsko nebo, a nakit u tradicionalnim bojama kamenja izrađen je od sofisticirane mešavine metala. Prstenje iza naziva Bezvremena elegancija od srebra i smaragdnozelenog, rubincrvenog ili safirnog plavog kamena nadogradiće vaš svakodnevni stil, ali i dati final touch večernjim kombinacijama. Novogodišnje želje i zvezde padalice su motivi koji naglašavaju prazničnu atmosferu, zato predlažemo da ih nosite u vidu priveska na ogrlici ili u obliku minđuša od visokokvalitetnog srebra sa cirkonima. Essence kolekcija privezaka ove sezone pokriva najnovije kolor trendove, pa su privesci za vašu narukvicu u zelenoj, strastvenocrvenoj ili plavoj boji.

canvas-3Na vama je samo da odaberete ono što priželjkujete i pošaljete nagoveštaj, a zatim sačekate svoj poklon ispod jelke koji će vas učiniti srećnom i postati deo vas u novoj godini.