27.06.2017.

Kako na bezbrižno putovanje?

42 magazin
Promo

Odmor iz snova i briga ne idu zajedno, zato se rešite ovog drugog dela na najbrži mogući način i uživajte u idealnom letovanju

Wiener Städtische

Cele godine planirate svoj savršen odmor iz snova. Zamišljate idealnu plažu na kojoj se odmarate, restoran u kome spremaju neverovatne specijalitete i već u glavi imate mapu svih znamenitosti koje obilazite. Inostranstvo već viri iz pasoša na polici.

Ipak, na putu se, osim avantura za sećanje, dešavaju i nepredviđene a neželjene situacije, kao što su bolest ili nesrećni slučajevi, koje, nažalost, ne možemo unapred planirati. A uz pomenute neprijatnosti, troškovi medicinske, putne i pravne asistencije koji su u inostranstvu veoma visoki jesu još jedna stvar koja samo može da pogorša situaciju.

Polisa putnog osiguranja omogućiće da putujete bezbrižno 24 sata, na svim kontinentima i zato putujte i jednostavno uživajte u svom zasluženom odmoru

A onda se pitate šta činiti tada. Koga pozvati u tim situacijama? Na koga se osloniti? Da ne biste u svoj kofer pakovali i brige, predlažemo da u pet klikova poručite vaš pasoš za letovanje sa osmehom – polisu osiguranja Wiener Städtische! Kako? Putem našeg WebShopa, na e-adresi webshop.wiener.co.rs, kome možete pristupiti i sa smart telefona. Bez provizije, iz fotelje vašeg doma ili usput, dok putujete ka granici, na vama je da odlučite. U roku od pola sata mi vam šaljemo potvrdu o ugovorenoj polisi na vašu imejl adresu.

Cene putnog osiguranja su na popustu u zavisnosti od perioda kupovine, pa je tako od 15. 5 do 15. 7. 2017. cena snižena za 5 odsto, od 16. 7. do 31. 8. 2017. za 7 odsto, dok je od 1. 9. do 30. 9. 2017. putno osiguranje vaše po sniženoj ceni od 10 odsto.

Ukoliko dođe do nesrećnog slučaja ili bolesti, dovoljno je da o tome obavestite Wiener Städtische asistentsku kuću i dobićete brzu, efikasnu i profesionalnu podršku, a troškovi medicinske, putne i pravne asistencije plaćeni su za vas. Polisa putnog osiguranja omogućiće da putujete bezbrižno 24 sata, na svim kontinentima i zato putujte i jednostavno uživajte u svom zasluženom odmoru.