07.12.2017.

Style Zoom: Akcenat je na detaljima!

42 magazin
Dalibor Stanković

Dovoljan je samo jedan efektan aksesoar da stajling od običnog postane upečatljiv

Trendove možete nositi od glave do pete ili vešto praviti miks različitih. No, postoji još jedna opcija koja se najlakše primenjuje u svim prilikama bez obzira na zahtev dress coda – aksesoar kao nosilac trenda u kombinaciji sa komadima jednostavnog kroja. U Pinko radnji pronalazimo prave komade koji instant akcentuju sve što nosite na sebi!

Sve boje srebra

pinko cipele

Čizme s metalnim akcentima Pinko

Od prošle sezone metalik viđamo svuda – na street style fotografijama, kao i na pisti. Srebro, zlato ili bakar su must! Čizme sa punom petom u boji srebra, sa dodatkom metalnog lanca pravi su izbor kada želite da ostavite utisak. Nosite ih uz džins i košulju, floralnu haljinu, midi-suknju na falte i bluzu, a za najhrabrije predlažemo total metalik look – pažnja zagarantovana!

Crveni alarm

pinko cipele

Tašna na preklop Pinko

Klasična tašna na preklop dobila je novu verziju – od tvida, sa kariranim uzorkom, detaljima od lak kože i metalnim lancem umesto remena. Kada želite da razbijete monohromatski stajling ili kada vešto slažete komplementarne, boje crvena tašna je tu da dâ final touch vašem stilu!

Novi minimal

pinko cipele

Cipele od kože Pinko

Svedeni krojevi, neutralni tonovi i jednostavne linije odlike su minimal pravca, a za to vam je potrebna i odgovarajuća obuća jer ovde je reč o dizajnerski preciznim sečenjima, baš kao na ovom modelu. Vajarski pristup u modelovanju, glatka koža kao materijal i detalj u boji zlata i imate malo remek-delo na nogama sa Pinko potpisom.

Bajkerski šik

pinko cipele

Salonke s nitnama Pinko

Mislili ste da je niska peta rezervisana samo za svečane, da ne kažemo kraljevske prilike. Pošto se suprotnosti privlače, dizajneri brenda Pinko rešili su da spoje nespojivo – niske salonke i nitne oko gležnja sa bajkerskim lancem koji se spušta niz potpeticu. Rezultat je aksesoar koji ceo stajling podiže za lestvicu više, pa ih možete nositi uz odelo muškog kroja, usku suknju i rolku ili haljinu sa bajkerskom jaknom preko.