07.09.2017.

Šminka koja prati modnu priču

42 magazin
Promo

Dizajnerka Ana Ljubinković i Avon ponovo su zajedničkim snagama realizovali reviju u kojoj su uživali svi prisutni

avon

Svi ljubitelji mode i šminke imali su priliku da se još jednom uvere u kreativnu moć dobro poznatog tandema i budu deo jedinstvenog modnog iskustva. Naime, poznata srpska modna dizajnerka Ana Ljubinković, uz podršku kompanije Avon, ekskluzivno je predstavila dve nove kolekcije, a prisutni su mogli premijerno da se upoznaju sa načinom na koji je inovativna formula Mark Big & Style Volume maskare dodatno naglasila umetnički pečat Aninih kolekcija. Maskara je na raspolaganju u novoj Avon brošuri koja važi od 7. do 28. septembra, po ceni od 499 dinara, kao i na stranici www.avon.rs.

avon

Idealizovani i romantični isečci iz tuđih prošlosti pronađeni u starim, odbačenim pismima i razglednicama stranaca poslužili su kao idealna inspiracija za dve različite kolekcije modne dizajnerke i umetnice Ane Ljubinković.

Svaka kolekcija pričala je priču za sebe, svaki detalj na manekenkama doprineo je stvaranju posebne atmosfere, kao i šminka, o kojoj se brinuo kreativni tim Avona, koji je ponovo uspeo savršeno da oslika priče mojih kreacija

Kako bi doprineo stvaranju posebne atmosfere,  Avon je zahvaljujući pre svega novoj Mark Big & Style Volume maskari, koja pruža fleksibilnost, kontrolu, volumen i mogućnost da se nanese više puta tokom dana, modelima pružio upečatljivi make-up look koji ima snagu da priča priču Aninih kolekcija.

avon

Uz pomoć kreacija koje je Ana pripremila za jesen zimu 2017–18, beogradska publika mogla je da uroni u ljubavne priče mornara, vojnika, ali i običnih putnika. Intimne priče intenzivirane distancom i razdvojenošću čine voljenu ženu idealnom, gotovo eteričnom. Za ovu priliku na pisti smo videli i originalne cipele poznatog beogradskog brenda ABO, koje su specijalno dizajnirane kako bi upotpunile kolekciju. Anini modeli, odeveni u vazdušaste karnere, noseći simbole ljubavi u kombinaciji sa novom Avon Mark maskarom, prenosili su posebnu dramatičnost.

avon

„Zadovoljstvo mi je što sam publici istovremeno mogla da predstavim dve različite kolekcije. Moja moda je uvek nešto između modnog dizajna i umetnosti i zato mislim da uvek uspem da kod publike probudim i emocije. Svaka kolekcija pričala je priču za sebe, svaki detalj na manekenkama doprineo je stvaranju posebne atmosfere, kao i šminka, o kojoj se kao i prethodnih puta brinuo kreativni tim Avona, koji je ponovo uspeo savršeno da oslika priče mojih kreacija i prenese ih na licima svakog modela“, izjavila je Ana Ljubinković nakon revije.

avon