25.11.2019.

PUTOVANJE KAO IDEALAN PRAZNIČNI POKLON UZ SPECIJALNE CENE ER SRBIJE

Promo
Promo

Razmišljate o idealnom novogodišnjem poklonu za sebe i svoje najmilije? Er Srbija vam po specijalnim cenama nudi jedinu stvar čijom kupovinom postajete bogatiji – putovanja! U okviru specijalne praznične ponude koja traje do 9. decembra, povratne avio-karte do čak 38 atraktivnih destinacija možete rezervisati po ceni počev od 99 evra!

PRAZNIČNI POKLON

Upravo za taj iznos možete pronaći direktne letove do Brisela, Bukurešta, Dubrovnika, Frankfurta, Larnake, Ljubljane, Rijeke, Sarajeva, Skoplja, Splita, Tirane, Beča, Zagreba i Ciriha. Diseldorf, Rim i Sofija dostupni su po početnoj ceni od 109 evra, a Amsterdam, Kijev, Solun i Štutgart bliži su vam nego ikada uz cenu počev od 119 evra. Ukoliko ste zaljubljenici u Italiju, sigurno će vas obradovati vest da povratne karte do Milana ili Venecije možete pronaći po ceni već od 129 evra, ali tu iznenađenjima nije kraj. Uz Er Srbiju cela Evropa vam je na dlanu pa lepote uzbudljivih prestonica kao što su Kopenhagen, Madrid, Paris i Stokholm možete otkriti po početnoj ceni od 149 evra. Lista gradova na prazničnom popustu se nastavlja a, osim direktnih, na raspolaganju su vam i letovi sa presedanjem, uz cene povratnih karata počev od 109 evra.

Avio-karte u okviru praznične ponude odnose se na putovanja u periodu od 13. januara do 15. juna 2020. godine. Možete ih kupiti putem internet sajta airserbia.com, putem ovlašćenih turističkih agenata, pozivanjem Kontakt centra ili u poslovnicama Er Srbije. Iskoristite jedinstvenu priliku da staru godinu ispratite planiranjem putovanja u novoj i kreirajte najlepše uspomene sa Er Srbijom!