27.04.2018.

Novi modni koncept

42 magazin
Promo

Nakon Dubaija, Ženeve i Singapura, Beograd se našao na svetskoj mapi metropola u kojima je otvoren novi koncept Hugo Boss radnji

hugo boss

Događaj koji je nedavno privukao pažnju svih ljubitelja luksuznog brenda Hugo Boss jeste svečano otvaranje radnje u Zmaj Jovanovoj ulici 18. Predstavljen je nov prostor koji se prostire na dodatnih 300 metara kvadratnih, a najnovija muška i ženska kolekcija, kao i bogat asortiman aksesoara, bili su u centru pažnje svih prisutnih.

Modno veče proteklo je u znaku formalnih i sportskih linija ovog brenda koje su otkrivale poznate ličnosti

„Svoj stil bih okarakterisao kao opušten, a ujedno i elegantan. Volim udobne stvari u kojima se prijatno osećam. Kada govorimo o uzorima, Dragan Bjelogrlić je neko na koga sam se uvek ugledao kako po pitanju glume, tako i u vezi sa modom i celokupnim odnosom prema poslu“, rekao je glumac Andrija Kuzmanović. Na pitanje zašto je Hugo Bossnjegov izbor, kaže da je to zbog elegancije krojeva, ali i kvalitetnih materijala.
Osim posebnog modnog i vizuelnog doživljaja, gostima je predstavljena najnovija Boss kolekcija za proleće/leto 2018, pod nazivom Summer of Ease.

hugo-boss-after-party

 „Zahvaljujući životu u Parizu, dodatno sam iskristalisala svoj stil i poimanje mode. Najprijatnije se osećam u lepršavim krojevima i letnjim bojama, zbog čega mi se posebno dopala nova kolekcija Summer of Ease, koju smo imali priliku ekskluzivno da vidimo“, podelila je svoje utiske glumica Marija Bergam.

hugo boss

Marija Bergam, glumica

Gosti su imali priliku da se zabave uz ritmove popularne zvezde svetske DJ scene Pamele Katz, koja je specijalno za ovu priliku doputovala iz Njujorka. Poznata po svom autentičnom stilu i umetničkom izražaju, u okviru kog kombinuje muziku, modu i sklonost ka fotografiji, oduševila je sve prisutne.

hugo boss