23.11.2017.

Style Zoom: Aksesoar od kože

42 magazin
Dalibor Stanković

Na malim stvarima vide se velike, zato pažljivo biramo aksesoar koji govori o celokupnom stilu

Uzeli smo u obzir sve stilske potrebe i najnovije trendove i odabrali nekoliko komada kojim ćete nadograditi svakodnevni stajling i dati mu na dinamici. Iz bogate Pinko ponude selektujemo najupečatljivije detalje koji će i jednostavne krojeve vaših svakodnevnih kombinacija učiniti efektnijim i podići ih na viši nivo.

Tri u jednom

pinko

Ako ste u potrazi za tašnom koju možete nositi uz total black look, a istovremeno je uklopiti uz klasične kamel i braon nijanse, onda je ova pravi izbor jer objedinjuje najbolje iz obe verzije. Zaboravite na proverene opcije, za aksesoar važi više je više!

Sitnice koje stil znače

pinko

XL kaput, haljina šireg kroja ili muška oversized košulja momentalno menjaju kroj, ali i vašu siluetu ako dodate kaiš. Fokus je na struku ove jeseni, zato predlažemo da kaiš ne nosite samo na pantalonama već da ga vešto koristite kao alat za stilizovanje. Koža, nitne i biseri su must!

Pop of color

pinko

Proverena opcija je da crvenu dodate monohromatskom ili jednobojnom stajlingu od glave do pete ne biste li razbili monotoniju, ali pošto idemo korak dalje, biramo tašnu magenta boje. Poslovni kodeks možda nalaže odeću jednostavnih krojeva, ali pravim upečatljivim izborom tašne ga možete transformisati u samo jednom koraku – probajte!

Nova military era

10

Duboke cipele od kože u military stilu dolaze nam u nadograđenoj verziji sa cirkonima i biserima kao potpuni kontrast. Spoj superdamskih detalja i muške obuće u jednom daje vam širok dijapazon mogućnosti, pa ih možete nositi uz haljinu od čipke, lepršave midi-suknje ili suknje na falte, ali i uz kožne ili metalik pantalone – stilske opcije su nepregledne!