24.11.2017.

Moderno je biti human

42 magazin
Promo

Tike Shop je svoj rođendan proslavio na originalan način – uz ljude iz modnog i sportskog sveta, muziku, modele patika iz nove kolekcije i uz humanitarnu akciju za najmlađe!

tike shop

Beogradski hram patika Tike Shop nalazi se u Ulici kralja Petra, i to ne slučajno. To je jedna od najstarijih gradskih ulica i predstavlja svojevrsnu izložbu beogradske arhitekture na otvorenom. U njoj je, na potezu od samo jednog kilometra, koncentrisana mešavina stilova koje je verovatno nemoguće videti bilo gde u Evropi – barok, akademizam, secesija, art deko, modernizam, orijentalni stil. Tike Shop jedinstven je u regionu po mnogo čemu – ponudi, ambijentu, odnosu prema kupcima, komunikaciji, ali i po dugim redovima koji se tokom noći formiraju ispred prodavnice u kojima sneaker freakovi čekaju jutro kako bi prvi došli do svog omiljenog limitiranog modela patika.

Sva prikupljena sredstva sa aukcije biće donirana Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici

Tike Shop proslavio je svoj prvi rođendan velikom žurkom u društvu mnogobrojnih poznatih ličnosti, sportista, novinara i ljubitelja najaktuelnijih modela patika svetskih brendova. Party je bio u Tike stilu – originalan.

tike shop

Ovom prilikom Tike se potrudio da povodom svog rođendana obraduje i najmlađe sugrađane. Na humanitarnoj aukciji ponuđen je specijalno dizajniran model Nike Cortez patika, koje su potpisali neki od najpoznatijih domaćih sportista – atletičarka Ivana Španović, fudbaleri reprezentativci Aleksandar Kolarov i Dušan Tadić, srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić, košarkaš Partizana Novica Veličković i drugi.