21.07.2017.

Pripremite se za veliku trku, oborite lični rekord

42 magazin
Promo

Da je trčanje dobro, zdravo i lepo, zna sve više poklonika ove najprirodnije i najstarije sportske, atletske discipline. Ali i za nju važi pravilo da mora da se praktikuje pravilno i postupno – da biste stigli do cilja, recimo, u velikoj Belgrade 10K trci u septembru

Nike trka

Ovoga leta za sve ljubitelje sporta i trčanja, a u okviru priprema za šestu Nike trku – Belgrade 10k, Nike + Run Club organizuju besplatne treninge. Svi polaznici, i žene i muškarci, mogu da treniraju, testiraju svoje mogućnosti i obore lične rekorde brzine. Tim povodom Nike+ Run Club svoj prvi trening za sve ljubitelje trčanja i zdravog života održaće u nedelju 23. jula u 19 sati na stadionu FK Partizan. Besplatni treninzi biće organizovani tri puta nedeljno tokom leta, kako bi svi trkači bili spremni za veliku Belgrade 10k trku koja će se održati 17. septembra 2017. godine.

Nike trka

Besplatni treninzi biće organizovani tri puta nedeljno tokom leta, kako bi svi trkači bili spremni za veliku Belgrade 10k trku koja će se održati 17. septembra

Cilj kampanje, na globalnom nivou, jeste da promoviše značaj trčanja i inspiriše ljude koji redovno trče, kao i one koji do sada nisu trčali. U cilju da postanu deo Nike kampanje kroz učlanjenja u Nike+ Run i Nike+ Training klubove, da istrče svoj najbrži kilometar i dokažu da mogu biti još izdržljiviji i brži.

Nike trka

Nike+ Run Club treneri razvili su specijalni program koji traje osam nedelja. Svakom polazniku pruža mogućnost da napreduje i postane brži i izdržljiviji. Program uključuje specijalno prilagođene vežbe, muziku koja podstiče motivaciju i savete svetskih stručnjaka kako biste zaista bili najbrži.

Nike trka

I Nike + Training Club (NTC) App ovog leta će biti usmeren na postizanje agilnosti, brzine i izdržljivosti kroz kombinaciju različitih vežbi.