07.02.2018.

Dajte nagoveštaj – šta je ključ vašeg srca

42 magazin
Promo

Ljubav jeste za svaki dan i svaki dan je za ljubav. Vi znate ko je čuvar ključeva

nakit Pandora

Jedna mudrost kaže da ćete, ako se u vas zaljubi neki pesnik, slikar, muzičar, hteli vi to ili ne, postati deo večnosti. To je tako tačno i veoma romantično. Mnogo je žena muza koje su kroz istoriju inspirisale velika dela, pa o njima čitamo u romansiranim biografijma velikih genija. Gala i Dali, Mileva i Albert, Joko i Džon, Lenka i Laza, Frida i Dijego… Ali, zamislite samo koliko je još bilo žena na ovome svetu čije je srce toliko jako i duboko bilo isprepletano sa srcem nekog bankara, činovnika, vatrogasca, a o kojima nema zapisa. Da zamislimo da je iza svakog katanca na mostu jedna velika, večna, jaka ljubav, da njihovi ključići još leže na dnu korita neke reke, ili su ih pak struje odnele u veliki okean ljubavi.
Uuuu, to je baš mnogo ljubavi. Mnogo romantike. Koja se danas pojavi povremeno i tek u tragovima.

Samo treba da nagovestite i imaćete večiti trag tog drugog srca, jakog, suptilnog, večnog, rukom obrađenog od plemenitih metala

nakit Pandora
Novo vreme nije ubilo ljubav, malo je samo modifikovalo načine ne koje se ona pokazuje, iskazuje, način na koji se ona daruje. Brzina življenja donela je i brze misli, nedostatak vremena da se posvetimo ljudima koje volimo najviše na svetu. Nedostatak vremena je breme savremenih žena, muškaraca, parova…
Zato je potreban onaj pomenuti trag romantike, trag koji nagoveštava da je nekome stalo.
Na tom tragu ste i vi kada se on onog ljubavnog dana „seti“ u poslednji čas, te pred vas iskoči buket iz kog vire u zlato uvijene praline. Nije to ni znak da ste mu onako, usput, to samo znači da ste vi usput, u moru manjka vremena, zabravili da date znak, da pokažete da ne želite uveli busen u vazi niti divnu čokoladnu bombonu od koje ne ostane ni zlatna hartija.

Gala i Dali, Mileva i Albert, Joko i Džon, Lenka i Lazaa, Frida i Dijego… samo su neki od parova čija će ljubav zauvek inspirisati romantične duše

To znači da možda spadate u onih, prema statistici, 77 odsto žena koje za Dan zaljubljenih dobiju cveće i čokoladu, a ne žele prolazne poklone jer je za njih ljubav trajna. I znači da morate da zaboravite na telepatiju i da date blagi, nežni nagoveštaj da želite da uvezanost vaših duša traje. Poput srebra, poput dragog kamenja. Poput večne ljubavi već pomenutih parova.

nakit Pandora

To znači i da ne spadate u onaj procenat žena kojima ljubav biva izražena mekanim plišanim medom. Iako čuvate devojčicu u sebi, želite zreli i čvrst dokaz ljubavi.

I to znači da od ovog Svetog Valentina treba da postanete osoba koja će pravi trag romantike dobiti kada svom dragom nagovesti šta je to što priželjkuje.

Zaboravite na telepatiju i dajte blagi, nežni nagoveštaj da želite da uvezanost vaših duša traje. Poput srebra, poput dragog kamenja

A žene žele nakit.
Samo njihov, samo za njih. Oko vrata slova, reči ljubavi. Da tu, gde im kuca srce, gde cveta ljubav žele da osete eksploziju ljubavi. Ili plutajući medaljon ključić koji će verno čuvati uspomene. Ključić budućeg vremena ukrašen finim kamenčićima. Ili samo vašu ličnu izjavu ljubavi kojom ćete ovekovečiti najintimnije trenutke vašeg vremena. Poput fasetnog fuksija roze kristala koji pulsira u bitu srca kojim samo vi volite.

nakit Pandora

Srca od plemenitih metala koja vas svakog sekunda svakoga dana podsećaju na snagu svoje jače polovine.
Minimalističke, jednostavne viseće minđuše, srebrne, sa srcem, naušnice emotikone, njegov poljubac na vašoj ušnoj školjci, od srebra i murano stakla. Alke u dva tona sa dva srca, od srebra i zlata… Ili možda – katancima od srebra zapečaćenu ljubav na vašem uhu.

Osluškujte, šapnite ljubav.

Neka vas vaša ljubav dodiruje poput prstenja od roze mešavine metala, različitog dizajna, decentnih detalja, od predivnih kamenčića do katančića.

nakit Pandora

Samo treba da nagovestite i imaćete večiti trag tog drugog srca, jakog, suptilnog, večnog, rukom obrađenog od plemenitih metala.

Slavite ljubav sa prelepim, ručno završenim PANDORA nakitom.