30.10.2018.

Moda koja prati vaš lifestyle

42 magazin

Ako vam je dan previše kratak da biste nosili odelo na hemijsko čišćenje, i naš je, zato tražimo nova rešenja

hugo boss moda

Nije nikakva novost da se životni tempo ubrzao i da se neprestano menjaju brzine, da se dan skratio i da nemamo više vremena za luksuzne stvari kao što je lagana šetnja do hemijskog čišćenja i čekanje da nam odelo dostave. Dakle, nova vremena traže nove poboljšane verzije dobrih starih stvari.

Dobro skrojeno odelo od kvalitetnog materijala, ono koje savršeno pristaje već nakon prve probe, nije nešto čega bi se odrekli naši dedovi, ali ni mi danas

hugo boss moda

Ovde je reč o modi, pa tako dobro skrojeno odelo od kvalitetnog materijala, ono koje savršeno pristaje već nakon prve probe, nije nešto čega bi se odrekli naši dedovi, ali ni mi danas, jer reč je o bezvremenom klasiku koji nikada, ali nikada ne izlazi iz mode. To je vaš kec iz rukava na poslovnom sastanku uz košulju i kravatu, kožne cipele i tašnu. Ukoliko kasnije idete na koktel, dovoljno je da samo obučete nešto ležernije ispod sakoa, kao što je bluza od kašmira ili majica dugih rukava i odgovarajuće casual cipele. Transformacija jednog looka traje nekoliko sekundi, a mogućni su nebrojene – dodajte farmerke i patike i neka to bude treća varijanta. Ali ono što još tražimo danas jeste praktičnost, i to ne samo u kombinovanju, jer stajling smo savladali – mislimo na ušteđeno vreme, ono koje vam prolazi u čekanju dok hemijsko čišćenje ne vrati naše super odelo za transformaciju.

hugo boss moda

Zato je Hugo Boss otišao korak dalje sa tehnološkim inovacijama kada je reč o materijalima, pa sve što treba da uradite na kraju dana jeste da svoje odelo stavite u mašinu za pranje veša. Posebna mešavina kvalitetne vune na koju ste navikli kada su Boss odela u pitanju i novih tehnologija dozvoljava da se odelo pere mašinski, a da njegova silueta i kada ga izvadite iz mašine ne promeni oblik.

hugo boss moda

Dakle, hemijsko čišćenje možete da obrišete sa svoje dnevne liste!

Zavirili smo dalje u njihovu inovativnu kolekciju i odabrali još nekoliko komada koji nam daju više od onoga što smo tražili. Parka 3 u 1 – zapravo dve jakne u jednoj koje možete nositi zajedno kao opciju kada dođe hladnije vreme ili svaku zasebno zavisno od stila koji želite da ponesete tog dana – komad je koji se trostruko isplati.

hugo boss modahugo boss moda

A da su Hugo Boss kreativci znali tačno šta nam treba, potvrdila je jakna koja je pažljivo i pametno dizajnirana tako da u sebi krije ranac, pa je možete spakovati ako vam postane vruće u toku dana ili obrnuto – jednostavno izvadite janku iz ranca i nastavite da koračate kroz dan u svom tempu.

hugo boss moda

Otkrijte svoje favorite iz nove Boss kolekcije koji se kreću vašom brzinom i zadovoljavaju potrebe vašeg načina života jer moda i dizajn moraju da prate vaš lifestyle.