23.05.2017.

Odskrolujte na neko srećnije mesto

42 magazin
Promo

Novi Logitech Doodle miševi bude decu u nama

Logitech Doodle

Ove godine vaši snovi postaju stvarnost. Inspirisana uzbudljivim skicama imaginarnog sveta, Logitech Doodle kolekcija miševa kombinuje snažnu vizuelnu priču sa zamršenim ručno iscrtanim likovima, uzorcima i simbolima, a namenjena je ljudima spontanog i maštovitog duha, svima koji su sačuvali dete u sebi.

Logitech Doodle

Miševi iz Doodle zbirke dizajnirani su kako biste svakodnevne trenutke pretvorili u zabavu i uz najkreativnija rešenja i ručno iscrtane ikonografske likove svakom zadatku pristupili inspirisani.

Crteži – od sijalica i patika, preko skateburgera, do trostrukog kolača – vizuelno oživljavaju bežični miš Logitech M238

A i ovo je korisno znati: Logitech Doodle miševi izdržaće do 12 meseci s jednom baterijom, glatko se kreću kroz web stranice ili dokumente pomoću udobnog scroll točkića, kompatibilni su sa svim operativnim sistemima – Windows, Mac OS, Chrome OS, Linux, a dolaze sa Nano USB prijemnikom čiji je domet 10 metara!

Logitech Doodle kolekcija očekuje se u prodaji u junu, cena jednog miša biće 24,99 evra, a za više informacija posetite Logitech blog ili www.logitech.com