01.06.2017.

Nabavite ličnog asistenta i držite ga u kuhinji

42 magazin
Promo

Mislite da epiteti pametan i zabavan ne idu u paketu, imamo dokaz da to nije istina!

frižider LG

Vraćate se umorni sa posla, napolju je sparno, a sve o čemu sanjate jeste ceđena pomorandža koja vas čeka rashlađena u frižideru. Nakon osveženja treba vam ostatak ručka od juče da vam vrati energiju, popravi raspoloženje i spremni ste da u punoj snazi nastavite dan.

Ali vaša idila završava se nakon što shvatite da se ručak pokvario i da sad morate da primenite svoje kulinarske veštine i osmislite šta ćete drugo da pripremite. Otvarate frižider i procenjujete šta od sastojaka možete iskoristiti, a za to vreme uređaj užurbano i bučno radi kako bi temperatura za održavanje svežine hrane ostala idealna. Nažalost, ne uspeva u tome svaki put, a da stvar bude još gora, sredinom narednog meseca čeka vas neprijatno iznenađenje – neplanirano visok račun za električnu energiju.

frižider LG

Kompanija LG Electronics ponudila je idealno rešenje za ove probleme – frižider Smart InstaView Door-in-Door, dokaz da pametni domovi zaista čine život lakšim. Pošto samo dva puta kucnete na njegov LCD displej od 29 inča, koji zatim postaje providan, pred vama će se ukazati čitav sadržaj frižidera. Tako ćete, bez otvaranja vrata, uštedeti električnu energiju i na taj način izbeći neočekivani iznos na računu. Smart InstaView Door-in-Door pomoći će vam i u trenucima kada nemate inspiraciju i niste sigurni šta biste mogli da spremite za sutra. Dok gledate u raspoložive sastojke, možete pretraživati recepte na Food Channel stranici zahvaljujući WebOS platformi, koja je sastavni deo uređaja.

frižider LG

Osim toga, funkcija Smart Tag omogućava da se na displej dodaju stikeri, na kojima možete navesti sve namirnice koje se nalaze u frižideru, kao i njihov rok trajanja, a pritom će vas uređaj podsećati da ih iskoristite na vreme. Zahvaljujući ovoj mogućnosti izbeći ćete svima mrsko bacanje hrane nakon isteka roka upotrebe. Na displeju možete ispisivati i poruke za svoje ukućane i podsećati ih na svakodnevne obaveze. Ukoliko vam se dešava da zaboravite spisak za kupovinu u kući, pa često obilazite rafove u prodavnici pokušavajući da se setite šta vam je sve potrebno, nema više razloga za brigu. Svojim smart telefonom možete se povezati sa kamerom unutar frižidera i tako videti šta vam to nedostaje za pripremu željenog obroka. Putem ličnog asistenta pod nazivom Amazon Alexa, koji sluša vaše glasovne komande, Smart InstaView Door-in-Door proveriće umesto vas vremensku prognozu, rezervisati automobilski prevoz ili pustiti vašu omiljenu pesmu.

frižider LG

Odvrnite muziku do daske i uživajte u vremenu koje provodite u kuhinji, a Smart InstaView Door-in-Door frižider misliće umesto vas, podsećati vas na obaveze i učiniti vam svakodnevicu mnogo jednostavnijom.