02.11.2017.

Style Zoom: Wedding guest

42 magazin
Dalibor Stanković

Specijalne prilike zahtevaju eleganciju i klasiku, ali uvek možete malo da je pomerite i date joj svoj lični pečat

Sezona venčanja i drugih posebnih prilika je uvek aktuelna. Malo-malo pa za vikend morate iz svakodnevnog džinsa ili poslovnih odevnih kombinacija da pređete u a la princess stajling. Ono što nam treba pronalazimo u novoj Max&Co. kolekciji – korset, šljokice, pliš i spremni smo za sedam minuta. Pratite stilske smernice!

max&co

Korak 1: Midi verzija suknje sa šljokicama je savršen start – elegantna, damska forma koja ističe struk, ali i cipele koje nikako ne želite da stavite u drugi plan.

max&co Korak 2: Ne treba vam balska haljina za svečane prilike, umesto nje se opredelite za dvodelni komplet – korset i suknju u istom materijalu.

max&co

Korsak 3: Dodajte usku rolku u jarkoj boji onako kako to radi gospođa Prada i demonstrirajte kako se postavlja nova klasika.

max&co

Korak 4: Pliš je oduvek važio za jedan od luksuznih materijala, pa ga iskoristite sada kada su ga trendovi ponovo vratili. Cipele sa aplikacijama i pismo-tašna su tu da povežu sve segmente vašeg stajlinga.

max&co

Korak 5: Zaboravite na punđe i tešku šminku, blagi talasi, nude ruž i dva sloja maskare su sve što vam je potrebno, jer ovde važi – manje je više!

Stajling: Andrijana Živković
Foto: Dalibor Stanković
Šminka: Tamara Stoilov
Frizura: Maja Denić
Model: Ivana @Fox Fashion Agency