14.03.2018.

SPRING TO LIFE: Dočekajte proleće srećni i spremni za finalni izazov

42 magazin, Promo
Promo
Ovog marta plato ispred Ušće Shopping Centera pretvara se u pravu malu prolećnu oazu, na kojoj se od 15. marta do 4. aprila održava festival SPRING TO LIFE. Festival je buđenje za dame, decu i muškarce koje očekuju pripreme za finalni Under Armour izazov

spring-to-life-baner-fbevent

Ovoga marta Ušće Shopping Center zajedno sa brojnim posetiocima slavi dolazak proleća i toplijeg vremena, buđenje prirode i svega lepog u njoj i ljudima. Kroz cvetne instalacije i dekoracije, motive leptira i prirode, svi koji budu ispred Ušće SC uživaće u bogatom programu koji čine radionice, nastupi horova i bendova, druženje sa piscima, poznatim ličnostima, sportistima i mnogim drugim. U autentičnim drvenim kućicama prodavaće se suveniri i rukotvorine, cveće, čokolade i kolačići.

Prvi trening na kojem će momci imati prilike da testiraju kondiciju, ali i da se dodatno zagreju za finalni Under Armour izazov održaće se u subotu 17. marta na platou ispred Ušće SC u 14 časova

Na svečanom otvaranju 15. marta od 16.30 časova razveseliće vas osnovci iz Resnika koji će nastupiti u horu i izvesti predstavu, a potom sledi koncert talentovane Marte Hadžimanov i njenog benda Vreme čuda. Deca okupljena na platou ispred centra zabaviće se puštanjem cvetnih balona u vazduh kako bi zajedno sa nama pozdravila proleće.
A za pripadnike tzv. jačeg pola biće organizovane pripreme za finalni Under Armour izazov. Reč je o pripremnim treninzima besplatnin za sve muškarce. U susret novoj sezoni i početku aktivnih priprema za predstojeće sportsko leto, brend Under Armour u saradnji sa kompanijom Sport Vision i festivalom SPRING TO LIFE organizovao je seriju treninga na otvorenom namenjenih momcima.

23099331_129511567712613_8806769585056382976_n

Prvi trening na kojem će momci imati prilike da testiraju kondiciju, ali i da se dodatno zagreju za finalni Under Armour izazov održaće se u subotu 17. marta na oazi – platou ispred Ušće SC, i to u 14 časova. Sledeća dva treninga održaće se tokom narednih subota, 24. i 31. marta, na istom mestu, takođe od 14 sati. Svi treninzi, uključujući i finale, otvoreni su i potpuno besplatni za sve učesnike, koje očekuje profesionalni trener i specijalno prilagođeni trening koji će iz nedelje u nedelju pomoći poboljšanju kondicije i mišićnog tonusa, a sa ciljem da postignu potpunu fizičku spremnost za finale.

Finalni test izdržljivosti Under Armour izazov održaće se u nedelju 1. aprila u 14 časova u Ušće Shopping Centeru, gde će učesnici imati zadatak da na nekoliko punktova urade vežbe po zadatim kriterijumima. Nakon obavljenog zadatka na jednom punktu trener će svakog takmičara uputiti na sledeći zadatak, sve do finalnog punkta koji će se nalaziti u Sport Vision prodavnici, a koji će ujedno biti poslednji korak do vredne nagrade. Svi zainteresovani više informacija o terminima i načinu prijave za Under Armour treninge i finalni izazov, mogu pronaći na društvenim mrežama Sport Visiona.

 

pocinu-pripreme-za-under-armour-izazov

Ovoga marta Ušće Shopping Center slavi dolazak proleća i toplijeg vremena, buđenje prirode i svega lepog u njoj i ljudima – od 15. marta do 4. aprila – dođite i vi

SPRING TO LIFE ima i poseban segment za decu – dečji kutak, gde će najmlađi gosti festivala moći da kreiraju dekorativne elemente od cveća i voća, gledaju predstave i učestvuju u najrazličitijim kreativnim radionicama.

Na kraju, ali jednako važno, u prelepoj oazi Beograđanke i sve gošće prestonice moći će da dobiju dragocene savete od psihologa, astrologa, ličnih trenera, modnih dizajnera i šminkera. Uz šolju čaja i kolačiće na račun Ušće SC.

SPRING TO LIFE festival će posle dužeg vremena u Beograd vratiti šarmantni karusel i „okrenuti ringišpil u vašoj glavi“. A impozantni zid od cveća postaće omiljena tačka za fotografisanje ovog marta. Pa vi svratite da zajedno uđemo u najlepše godišnje doba – proleće.