08.09.2017.

Sleteo je epski LEGO Star Wars Millennium Falcon – i ima 7.541 deo!

Evo dve radosne vesti za sve fanove serijala Star Wars, ali i za sve ljubitelje LEGO – vrhunski LEGO Star Wars Millennium Falcon sleteo u je na našu planetu, a LEGO uskoro sleće u Srbiju!

lego-millenium-f-1

Direktno iz univerzuma Star Wars, sa 7.541 delom, stiže super-brz svemirski brod LEGO Millennium Falcon kojim komanduje Han Solo, prepun najmanjih detalja i veoma zabavnih funkcija.

lego-millenium-falcon-star-wars-kutije

Naime, kako LEGO najavljuje svoj najveći komplet do sada, epski Millennium Falcon deo je najkvalitetnije kolekcionarske serije i koštaće 799 dolara. Prethodni model od pre oko 10 godina imao je oko 5.200 delova, ali nov set je, kako kažu u LEGO dizajnerskom timu, značajno poboljšan, pa je The Star Wars Millennium Falcon najveći LEGO model sa najviše detalja do sada.

Jedan od najpoznatijih svetskih proizvođača igračaka, danski brend LEGO – 14. septembra otvara svoj prvi specijalizovani LEGO Store u Srbiji u okviru Rajićeva Shopping Centra

lego-millenium-falcon-star-wars6

LEGO graditelji kažu da Millennium Falcon sadrži mini-figure i iz originalne trilogije i iz Star Wars: The Force Awakens. Han Solo, Chewbacca, Princess Leia i C-3PO će zaokružiti prvobitnu posadu, dok će Rey, Finn, BB-8 i Han stići u planiranom nastavku LEGO Star Wars priče.

lego-millenium-falcon-star-wars3

Svemirski brod Hana Sola prepun je najslađih detalja i funkcija, a u kokpitu sa odvojivom nadstrešnicom sa koje se uklanjaju spoljni paneli i sa veoma detaljnim enterijerom ima mesta za četiri mini-figure. Sila je sa ovim setom koji će biti dostupan od 1. oktobra 2017. godine.

Epski Millennium Falcon deo je najkvalitetnije kolekcionarske serije, ima 7.541 deo i dostupan je od 1. oktobra

 

A pomenuli smo još jednu fenomenalnu vest: jedan od najpoznatijih svetskih proizvođača igračaka, danski brend LEGO – 14. septembra otvara svoj prvi specijalizovani LEGO Store u Srbiji u okviru Rajićeva Shopping Centra. Svečano otvaranje okupiće LEGO obožavaoce svih uzrasta, koji će kroz niz interesantnih igara i takmičenja, ali i posebnih popusta i poklona za prve kupce, prvi uživati u omiljenim igračkama male i velike dece širom sveta.
Na površini od oko 170 kvadratnih metara naći će se ekskluzivne linije proizvoda LEGO, poput LEGO Architecture, LEGO Technic i LEGO Star Wars, sa specijalnim setom.

ilustracija

Poput radnji u najvećim svetskim metropolama, i LEGO Store Srbija imaće specijalni Pick-A-Brick zid koji omogućava kupovinu kockica na kilogram.