28.02.2017.

Mark by Avon

Makeup koji vas inspiriše da stvarate

Avon Mark makeup beauty

Za sve devojke koje šminku vide kao način da se izraze, istaknu svoju ličnost i budu primećene, a svoje lice doživljavaju kao slikarsko platno na kojem će pokazati kreativnost, Avon je kreirao Mark – novu liniju smelih i upečatljivih makeup proizvoda. Lansiranje linije Mark obradovalo je prave ljubiteljke šminke koje znaju da makeup nije maska, već umetnost!

Mark pruža trendseterkama dodatnu motivaciju da pokažu neustrašivost i eksperimentišu igrajući se različitim tehnikama, bojama i teksturama poput pravih umetnica

Sara Jo Avon Mark makeup

Otkrijte najvrelije makeup tajne, saznajte beauty trikove Sare Jo, koja je zaštitno lice Mark linije i pridružite se Mark pokretu koji okuplja ljubiteljke smelih trendova!

Mark pruža trendseterkama dodatnu motivaciju da pokažu neustrašivost i eksperimentišu igrajući se različitim tehnikama, bojama i teksturama poput pravih umetnica. Zahvaljujući širokom spektru visokopigmentovanih proizvoda za oči, usne, lice i nokte u jarkim nijansama, Mark devojke imaju neograničene mogućnosti da stvaraju remek-dela kojim će ostaviti nezaboravan utisak u svakoj situaciji.

maskara Spectralash avon mark

Najbolji primer moćnog Mark proizvoda inspirisanog umetnošću jeste nova maskara Spectralash, koja omogućava potpunu kontrolu nad volumenom trepavica. Zahvaljujući posebno osmišljenom aplikatoru, četkica se može podesiti na tri različite gustine – za istaknute, istaknutije i najistaknutije trepavice.

Pridružite se Mark pokretu koji okuplja ljubiteljke smelih trendova!