21.07.2018.

Čekajući 8. sezonu: Likovi Igre prestola u novom pakovanju

42 magazin

Zato što znamo da vam nije lako da nestrpljivo čekate početak najspektakularnije, poslednje, razrešavajuće, najskuplje sezone, zato smo vam spremili iznenađenje – zavirite u papir!

likovi GoT od papira

Sasvim slučajno, skrolujući Instagram otkrili smo umetnika i ilustratora na dalekim Filipinima pod imenom Robbin Gregorio, koji jednako deli našu strast prema likovima serijala. Ali za razliku od nas, on je svoju opsednutost likovima Game of Thronsa preneo na papir i to do detalja! Tehnikom sečenja i savijanja papira stvorio je trodimenzionalne male verzije GoT-ovaca, koji ne samo da liče na stvarne glumce već ilustruju i njihove uloge. Pa tako Džejmi Lanister ima namršteno lice i gvozdenu šaku, gospođe iz Dorne su u floralnim motivima sa mačkastim zavodljivim očima, Maloprstić ima podignutu obrvu, dok je kraljica Sersei vrlo stoga sa naglašenim crtama lica, kratkom kosom i krunom. Zima je stigla, a od proleća kreće nova sezona, zato slobodno već sada sačuvajte omiljenu fotografiju kao pravi fan koji čeka.

likovi GoT od papira likovi GoT od papira likovi GoT od papira likovi GoT od papira likovi GoT od papira likovi GoT od papira likovi GoT od papira likovi GoT od papira likovi GoT od papira likovi GoT od papira

 

I likovi Igre prestola mogu biti plastični i smešni