12.07.2018.

Društvo, imamo siguran i besplatan taksi prevoz na EXIT

42 magazin, Promo
Promo

Kompanija HEINEKEN Srbija već šest godina promoviše korišćenje javnog prevoza kao sigurne alternative za bezbedan povratak kući, a zainteresovani samo treba da osvoje vaučer

hei_exit_flajer_front

Siguran i besplatan taksi prevoz za posetioce EXIT festivala i ove godine obezbedila je kompanija HEINEKEN Srbija kroz svoju tradicionalnu kampanju Društvo, ko vozi kući?. Akcija se sprovodi u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja i EXIT fondacijom sa ciljem podizanja svesti o važnosti odgovorne konzumacije alkohola i bezbednosti u saobraćaju.

Taksi vaučere za dolazak na Petrovaradinsku tvrđavu ili za povratak sa nje festivalska publika će moći da preuzme na Enjoy Responsibly zoni u okviru samog festivala, u Ulici starih zanata. Da bi zainteresovani stekli pravo na vaučer, neophodno je da učestvuju u zanimljivim edukativnim aktivnostima koje su za njih pripremili kompanija HEINEKEN Srbija i Agencija za bezbednost saobraćaja. Osvojeni vaučer posetioci EXIT-a mogu iskoristiti za vožnju na teritoriji grada Novog Sada tokom trajanja festivala.

Taksi vaučere za dolazak na Petrovaradinsku tvrđavu ili za povratak sa nje moći ćete da preuzmete na Enjoy Responsibly zoni u Ulici starih zanata

cover-heineken-exit-1000x500

Kampanja Društvo, ko vozi kući? već šest godina promoviše korišćenje javnog prevoza kao sigurne alternative za bezbedan povratak kući. Uz osvojen vaučer ljubitelji dobrog provoda moći će da se prepuste festivalskoj groznici koja će zahvatiti Petrovaradinsku tvrđavu u periodu od 12. do 15. jula, uživati u brojnim izvođačima među kojima su i David Guetta, Ziggy Marley, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Grace Jones, Adam Beyer b2b Ida Engberg i Solomun i bezbedno se vratiti kući.

Vidimo se na EXIT-u! Uživajte odgovorno.