11.06.2018.

Mundijalski EPP: Najbolji fudbal za reklamoždere

42 magazin
Promo
Do Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. u Rusiji – od 14. juna do 15. jula – ostalo je još svega nekoliko dana, a mi se podsećamo najboljih reklama koje su pratile najznačajnije sportsko takmičenje na svetu i imamo 10+ favorita

najbolje fudbalske reklameSve je dobro poznato – zna se sastav naše reprezentacije koja je na Svetskom prvenstvu u Rusiji u Grupi A, u društvu Brazila, Švajcarske i Kostarike, poznat je raspored svih utakmica grupne faze koje će se igrati na 12 stadiona u 11 gradova – Moskva, Sankt Peterburg, Kalinjingrad, Kazanj, Nižnji Novgorod, Samara, Volgograd, Saransk, Rostov na Donu, Soči, Jekaterinburg, takođe je poznato da će prvi meč „orlovi“ igrati 17. juna u Samari, a potom ih očekuju mečevi u Kalinjingradu sa Švajcarcima i Moskvi, gde će im protivnik biti Brazil predvođen Nejmarom.

Šta će naš tim uraditi na SP, nije ni važno, važno je da su navijači svih reprezentacija spremni, da se raduju što će mesec dana uživati u vrhunskom fudbalu, a dok ne počne Mundijal, možete zajedno sa nama da uživate u najboljim reklamama u kojima glavnu ulogu igraju fudbalska lopta, najbolji fudbaleri sveta i najveće svetske kompanije. U njima je čitav svet jedan veliki fudbalski teren, svi su fudbaleri, svi navijači, a bez reči ostaju čak i one koji ne znaju ni koliko igrača ima jedan tim, niti zašto je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu.

Ovo su naši favoriti, a vi uživajte!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=34&v=YePFGhCC7ro

https://www.youtube.com/watch?time_continue=92&v=UBODWlCdZW4

Ukoliko smatrate da bi ovoj našoj listi valjalo dodati još neko advertajzing fudbaslko remek-delo, slobodno nam javite!