10.04.2017.

Ženski mikrokosmos čuva se…

42magazin
Promo

… skriven pred očima svih

pandora

Kada se zamislimo i izvučemo najsvetlije trenutke našeg privatnog i poslovnog života, možemo da odaberemo najvažniji – jedan koji ostavlja najjači utisak i budi iznova istu emociju kao kada se dogodio. Onaj za koji znamo tačan datum, sat, miris u vazduhu, ma svaki detalj slikovito je urezan u sećanju. Jer jake emocije prosto nateraju mozak da zapiše sve sitnice pa, kada poželite se tom događaju vratite, baš ništa ne nedostaje. Takvi trenuci dešavaju se svega nekoliko puta u životu i nije potreban nikakav memento da bi se slika o njemu iznova projektovala u glavi. Razmislite koji je vaš. Kada ste prvi put uzeli svoju bebu u naručje i osetili njen miris, kada ste sreli njega, zakoračili u nov prostor i s nestrpljenjem čekali da počne prvi dan vaše karijere…

Svako od nas ima svoj jedinstveni doživljaj savršenog momenta koji mu odslikava život u jednoj slici ili sceni. A ima i onih koji, iako manji od najvećih, jesu vaše nagrade na koje ne smete zaboraviti jer ste ih sami zaslužili. Beležite ih i vredno ih čuvajte, zato što su baš ti momenti zaslužni za ovo što jeste danas – a najlakše je ako vam je podsetnik  pri ruci ili na ruci.

Samo vi znate sve svoje velike i male pobede, zato ne smete da zaboravite nijednu od njih jer one su deo vas dok osvajate novi cilj

Ukoliko biste svaki od tih trenutaka pretvorili u oblik koji za vas ima jasnu simboliku događaja, zadržali biste ga kao deo vas i u opipljivoj formi, uz onu u vašoj glavi i srcu.

A o svemu o čemu pričamo mnogo ranije razmišljali su članovi kreativnog tima Pandore i podstaknuti istim nagonom osmislili savršenu verziju za čuvanje vaših najvažnijih trenutaka – pažljivo izrađene priveske sa ručnom doradom na kraju – jer posebnu pažnju i ljudsku ruku zaslužuje svaka vaša uspomena. I nižete na narukvici jednostavne forme onako kako se nižu u vašem životu. Tako postaju deo vas i fizički podsećajući vas svakodnevno na sve što vas je dotaklo.

pandora

Budući da je svaka žena potpuno jedinstvena u svakom smislu, isto je i kada je reč o stilu. Zato je verzija nakita i kombinacija bezbroj, pa svaka pronalazi svoju stilsku formulu i pravi jedinstvenu kombinaciju privezaka sa ličnom pričom.

Proleće je pravo vreme za nov korak – da uzmete stvari u svoje ruke i aktivno radite na novim životnim i poslovnim projektima, za nove satisfakcije koje možete dodati na svoju listu uspeha. Zato prolećna kolekcija nakita Pandora podržava taj korak kroz nove modele prstenja, privezaka, narukvica i minđuša. Svaki prsten nastao je s idejom da prati vaše aktivne prolećne korake, a da se istovremeno lako prilagodi vašem svakodnevnom ličnom stilu. I još jednu stvar ne treba zaboraviti – kolekcija je nastala uz analizu najnovijih modnih trendova, pa su vam na raspolaganju boje savršene da nadograde svaki stajling koji izaberete. Da li treba pomenuti florale – oni su sastavni deo svake prolećne kolekcije.

Kako je svaka žena jedinstvena pod Pandora lupom, tako nastaje i svaki komad nakita – inspiracija na ovom polju je neiscrpna. Tim tragom nastala je i kolekcija Pandora Rose, koja svojim toplim nijansama samo pojačava nežnu stranu žene koje snažno korača kroz dan u svom stilu. Gratis benefit ove sofisticirane nijanse zlata jeste što ističe bakarni ton tena tokom leta.

Samo vi znate sve svoje velike i male pobede, zato ne smete da zaboravite nijednu od njih jer one su deo vas dok osvajate nov cilj. Čuvajte svaku od zaborava, one su vaše skriveno blago – ukoliko se vide kroz delikatan nakit, neka drugima govore o vašem stilu, a vama sve ono što se ne vidi na prvi pogled.

pandora