26.02.2017.

Oskar za najgoru žensku stilizaciju

42magazin
Pinterest, Profimedia

U kategoriji modnih promašaja Oskara dobija….

source

Jasno je da je crveni tepih najviša i najzahtevnija kategorija kada je reč o izboru večernjih toaleta. Svi znamo da to nije nimalo lak zadatak. Prošli smo mature, venčanja – svoja ili tuđa, ili bili na nekom high class prijemu. Kada se setimo tih događaja, shvatamo da su i naše fotografije veoma zabavne nama i našim prijateljima. Možda spadate u kategoriju onih koji ih vešto kriju, ali činjenica je da elegancija nije nimalo lako dostižna. Ali nas je baš briga jer je apsolutno naš izbor da li ćemo još nekom pokazati i slatko se nasmejati našem fijasko izdanju. Ali kada je reč o oskarovkama, jednom uslikane na crvenom tepihu – ostaju zabeležene zauvek.
U iščekivanju novih iznenađenja sa ovogodišnje dodele Oskara prisećamo se neverovatno hrabrih žena koje su svog Oskara u ovoj našoj kategoriji apsolutno zaslužile bez ikakve nameštaljke!
Cher je kategorija za sebe jer ovde nismo lako mogli da se odlučimo koje njeno izdanje da stavimo na našu listu, ali mislimo da nismo pogrešili. Ovde opis nije neophodan jer slika govori sama za sebe.
Celine Dion je pokazala, ili pokušala da pokaže, svoju kul stranu, ali Geena Davis joj s lakoćom uzima njenih pet minuta jer svojim stajlingom pokazuje kako za sekund sve oči zakucati za jedno mesto. Beli saten, korset, duge rukavice, mini verzija spreda, maksi pozadi sa volumenom u fokusu i crne čarape – apsolutna pobeda!

Jednom uslikane na crvenom tepihu oskarovke ostaju zabeležene zauvek!

Možda joj je sada najbolja drugarica Stella McCartney i stilski promašaji nisu u opisu profila Gwyneth Paltrow, ali nije naodmet da se prisetimo momenata kada to nije bio slučaj.
Dve verzije venčanja na dodeli Oskara su zabeležena, a mlade su Kim Basinger u kraljevskoj varijanti, dok je druga sa etno-elementima, da ne kažemo nešto drugo, venčanica Ume Thurman.
Hilary Swank možda jeste jedna od najlepših žena, ali njeno izdanje u pink viziji to baš najbolje i ne ističe, blago rečeno. Sa sweet candy prelazimo na gotiku u izvođenju… pogađajte jednom… Angeline Jolie! Možete sebi ponoviti prethodnu rečenicu jer isto važi i za Angie.
Ako ste pročitavši naslov prvo pomislili na Bjork obučenu u belog labuda, i mi smo, tako da se slažemo da je ona neizostavni deo liste.
I za kraj ostaje najbolje: Barbra Streisand koja hrabro nosi providno od glave do pete sa mašnicom oko bele kragne – ne zaboravite na frizuru i šminku jer ona je zaokružila svoju stilsku priču.