05.10.2018.

Promenada u srcu Novog Sada uskoro gotova: Miks mode, zabave i kulture

42 magazin, Promo
Promo

Situacija na terenu: fasada i krov su završeni, a budući da dinamika radova odlično teče, novosadska Promenada biće otvorena u predviđenom roku – pa u novembru Novosađani, Vojvođani i njihovi gosti mogu da uživaju u miksu mode, zabave i kulture

Promenada

Na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara svakodnevno se radi na tome da nov tržni centar – Promenada, čije otvaranje Novosađani s nestrpljenjem očekuju, bude završen u predviđenom roku. Objekat se gradi intenzivnom dinamikom, završeno je više od 90 odsto keramičkih radova, zidova i plafona, a radovi na platou ispred tržnog centra teku u skladu sa definisanim planovima.

A kada sve bude privedeno kraju, u Promenadu će se useliti neki od najpoznatijih brendova Inditex grupacije koje čine Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Pull and Bear i Bershka, zatim brendovi LPP grupacije – Mohito, Sinsay i Reserved. Zanimljivo je napomenuti da će se iz LPP grupacije brand Mohito prvi put pojaviti na našem tržištu. U Promenadi će se naći i LC Waikiki, kao i Fahion Company i Sportina sa svojim brendovima. U ponudi će se naći i mnogobrojni sportski brendovi među kojima su Sport Vision i N Sport, kao i prodavnice namenjene najmlađima poput Dexy Co Kidsa i Pertinija. Bogatu ponudu Promenade upotpuniće supermarket Univerexport i najmoderniji bioskop Cineplexx sa najvišim kvalitetom projekcije, a ono u čemu će posetioci dodatno uživati jeste mnoštvo lokalnih kafića i restorana kao što su Loft, Walter, Brunch, Modena i mnogi drugi.

Na 48.000 kvadratnih metara prodajnog prostora, Promenada će ponuditi posetiocima iskustvo kupovine na jednom mestu, veliki izbor modnih brendova, kao i dobro poznate lokalne sadržaje – zbog čega će biti jedinstven na ovom tržištu

„Od velike nam je važnosti povezanost sa lokalnom zajednicom. Znamo koliko Novosađani sa nestrpljenjem iščekuju otvaranje Promenade i želimo da im pružimo jedinstveni užitak koji će zadovoljiti sve potrebe savremenih kupaca. Takođe, važno je istaći da će ova investicija doneti više od 1.500 novih radnih mesta, što je od velikog značaja za sam grad“, izjavio je Boris Stevović, menadžer tržnog centra Promenada Novi Sad.

Promenada

Sa 150.000 kvadratnih metara površine Promenada će biti najveći retail objekat u Srbiji. Novi tržni centar u samom srcu Novog Sada predstavljaće, sigurni smo, omiljenu destinaciju za sve zaljubljenike u modu, ali i za ljubitelje dobre zabave i zdravog života. Na 48.000 kvadratnih metara prodajnog prostora, ovaj tržni centar ponudiće svojim posetiocima iskustvo kupovine na jednom mestu, veliki izbor modnih brendova, kao i dobro poznate lokalne sadržaje – zbog čega će biti jedinstven na tržištu.

A osim u odličnom miksu zakupaca, posetioci će imati priliku da uživaju u  bogatom programu manifestacija, koncerata i aktivnosti koji će zadovoljiti uvek velika očekivanja Vojvođana.