02.12.2016.

Praznične mirisne sveće sa Byredo potpisom

Mila Rebac

kompozicija-3

Unesite dodatni sjaj i toplinu u praznične dane kolekcijom sveća Byredo. Staklene čaše i vosak su u bojama koje tradicionalno ukrašavaju božićne i novogodišnje praznike – bordo, ćilibar i tamnozelenoj. Ovaj elegantni trio nosi kultne Byredo mirise: Bibliothèque, Cotton Poplin i Fleur Fantôme.

BIBILIOTHEQUE
Najprodavanija sveća brenda Byredo u svetu nosi drvenaste tonove, inspirisane mirisom stare biblioteke. Kožne note ublažene su mekim mirisom vanile i zajednički stvaraju puderast akord. Breskva i šljiva daju sveći slatke podtonove, dok puderasti tragovi lebde u vazduhu poput fine prašine knjiga u kožnom povezu na drvenim policama.

COTTON POPLIN
Inspirisana mirisom jednog od najpopularnijih Byredo parfema Blanch, ova mirisna sveća odiše čistoćom belog platna. Suptilan miris kamilice komponovan je sa kedrom i mošusom.

FLEUR FANTOME
Poput Byredo mirisa Tulip, koji dočarava miris cveta koji ne miriše – lale, i ovaj je fantomski miris pripisan cveću, a komponovan je od nota rabarbare, limuna, ljubičice, galbanuma, heliotropa i meke antilop kože.

Cena sveće od 6.930 dinara (www.metropoliten.rs)